nello construct

Stada Family Day la Turda

Reprezentanții Stada au realizat primul eveniment de tipul Stada Family Day și la Turda, unde angajații, împreună cu familiile lor, au putut petrece timp împreună să socializeze, dar și să afle despre istoria fabricii.

„Iata ca 2023 marcheaza si primul eveniment Stada Family Day al echipei din Turda. Aici creste frumos o echipa inimoasa, care a avut ocazia pe 3 noiembrie sa se reuneasca in aer liber si sa petreaca timp de calitate alaturi de familiile lor pe site-ul nostru aflat in constructie, in Parcul Industrial Aries.

STADAEXPO a fost o buna oportunitate pentru colegii nostri si familiile lor sa inteleaga istoria companiei, la nivel global si local, si sa afle detalii despre fabrica noastra aflata in constructie. Cat mai dureaaza lucrarile pe santier, ce utilaje au sosit deja, ce programe de sustenabilitate derulam, ce tehnologii integram si multe alte secrete.

E foarte important pentru copii sa inteleaga unde lucreaza parintii lor, ce meserie au si cum este atmosfera de la serviciu pentru mama sau tata. A fost frumos, distractiv si educativ. Mai facem!” au transmis reprezentanții Stada.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: