nello construct

STADA Expo ajunge la Turda: Experiență multimedia și oportunități de carieră într-o companie farmaceutică de top

Caravana STADA Expo, care a strâns mii de clujeni în perioada 24-29 octombrie la standul multimedia de la Cluj Arena, ajunge pe 1 noiembrie la Turda. Standul expozițional construit din containere reciclate va fi amplasat în Parcul Industrial Arieș, in curtea noii fabrici STADA, aflată în construcție.

Fabrica de la Turda va fi una dintre cele mai moderne fabrici din industria farmaceutică din Europa, rezultatul unei investiții greenfield de peste 50 milioane euro, prima de acest gen a unei companii multinaționale în industria farmaceutică românească din ultimii 30 de ani.

Turdenii care vor să afle povestea Stada și să descopere oportunitățile de carieră disponibile au transportul asigurat din centrul orașului, compania punându-le la dispoziție două autobuze cu plecare din oră în oră din stațiile Materna și Piața Romană, în intervalul 10:30-17:30.

Fabrica pe care o construim în Turda e un proiect ambțios și un motiv de mândrie pentru noi. Oamenii ne cunosc deja aici, însă era esential să le arătăm în detaliu ce oportunități de carieră pot avea în orașul lor, într-o companie farmaceutică de top. Îi așteptăm cu informații valoroase și cu activități interactive la Standul nostru, care să le ofere o imagine completă a ceea ce înseamnă să lucrezi în această industrie. Turdenii vor avea șansa să întâlnească echipa din spatele succesului STADA și să înțeleagă de ce STADA este unul dintre cei mai buni angajatori din domeniu”, spune Mihai Fugarevici, General Manager STADA.

STADA, unul dintre cele mai vechi și prestigioase grupuri farmaceutice din Germania, prezent pe piața românească din 1992, se află în plină extindere, cu cea mai accelerată creștere din întreaga piață a producătorilor de medicamente generice. Cei interesați vor avea șansa de a discuta direct cu specialiștii HR ai STADA și de a afla detalii despre o varietate de posturi, atât pentru specialiști, cât și pentru debutanți. Exemple de posturi, cum ar fi inginer automatist, tehnician mecanic și multe altele, sunt deja listate pe site-ul STADA, iar cei interesați pot depune CV-ul direct la stand sau online.

În plus, atât liceenii din Turda și Câmpia Turzii, cât și studenții Universităților din regiune vor avea oportunitatea de a se informa despre programele de internship și practică oferite de STADA, beneficiind astfel de o experiență practică valoroasă alături de profesioniștii companiei. Aceștia sunt invitați la STADA Expo pe 6 și 7 noiembrie.

Fondată în 1895 de un grup de farmaciști vizionari din Germania, STADA a devenit astăzi unul dintre principalii producători din industria farmaceutică globală. Cu o prezență solidă în România încă din 1992, compania a devenit rapid un actor major pe piața locală, demonstrând o creștere susținută și o dedicare continuă sănătății comunității.

Fabrica de la Turda se va deschide în octombrie 2024, în urma unei investiții de peste 50 milioane euro, și va produce medicamente pentru toată Europa. Cu o suprafață construită de 30.000 mp și un teren de 100.000 mp pentru dezvoltare ulterioară, fabrica va avea nouă linii tehnologice de ultimă generație, panouri solare fotovoltaice, sistem termic solar și va fi prima fabrică paperless pentru fluxul intern de informație.

Portofoliul companiei cuprinde în acest moment peste 200 de produse, de la medicamente generice, la produse de tip speciality care, destinate oncologiei, hematologiei, oftalmologiei sau nefrologiei, inclusiv produse de tip biosimilar, precum şi produse inovatoare destinate bolii Parkinson.

Cu un mediu de lucru prietenos, salarii peste media pieței și o cultură organizațională care pune accent pe unicitate, valorizând fiecărui individ, STADA se distinge ca un angajator de top în industria farmaceutică.

Pentru informații suplimentare vizitați https://stada.ro/

***

Despre STADA Arzneimittel AG

STADA Arzneimittel AG este o companie farmaceutică cu sediul central în Bad Vilbel, Germania. Grupul STADA are o strategie de afaceri axată pe doi piloni: medicamente generice, inclusiv biosimilare -produse farmaceutice de înaltă specializare și produse fără prescripție medicală pentru consumatori.

La nivelul anului 2022 Grupul STADA a raportat o cifră de afaceri de 3.8 miliarde EUR și EBITDA de 875 milioane EUR.

Stada Arzneimittel AG este prezentă în aproximativ 120 de țări, 20 de fabrici și peste 13000 de angajați în întreaga lume. De aproape 130 de ani, STADA se ocupă de cel mai de preț lucru: sănătatea. Îngrijirea sănătății și bunăstării oamenilor este în centrul filozofiei companiei.

Despre STADA Romania

STADA România este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG si este prezentă pe piața din România din anul 1992, activând prin intermediul a doua entități Stada M&D și Stada Hemofarm (laborator specializat în testarea produselor întregului grup Stada, situat în Timișoara).

Stada are un portofoliu variat de produse, oferind pacienților atât medicamente inovative, generice, produse farmaceutice de înaltă specializare (biosimilare), cât și produse fără prescripție medicală (Customer Health Care).

La nivelul anului 2022, STADA România a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 247 milioane lei, în creștere cu 37% față de 2021, când a realizat afaceri de 180,1 milioane lei. (incluzând vânzările asimilate ale produselor WALMARK, ce au fost integrate în portofoliu după cumpărarea companiei în anul 2019), plasându-se astfel în top 10 producători de medicamente generice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: