Sprijin de la Guvernul SUA pentru grădiniţele din Câmpia Turzii

nello construct

Miercuri, a avut loc o întâlnire la Primăria municipiului Câmpia Turzii cu reprezentanţii Guvernului SUA, Ambasadei SUA la Bucureşti şi autorităţile locale, cu privire la demararea lucrărilor de proiectare şi execuţie privind reabilitarea grădiniţelor Lumea Prichindeilor şi Pinocchio din municipiu.

 

La această întâlnire din partea Ambasadei SUA a participat: Dima Vladimir analist financiar-Birou Cooperare Militară, loc. Honek Kenneth – manager proiect  Contracting Office Napoli, Ilalia; Jose Hernandez – manager program Contracting Office sucursala Spania a Biroului Napoli din Rota Spania; Ioan Moldovan – viceprimarul municipiului Câmpia Turzii; ing.Mirela Iurean – şef Serviciu Tehnic şi Investiţii Publice din cadrul Primăriei; constructorul declarat câştigător de către Ambasada SUA; directoarele de la grădiniţile Lumea Prichindeilor şi Pinocchio.

 

Se doreşte reabilitarea integrală a celor două grădiniţe, respectiv: înlocuirea tâmplăriei, reparaţii şi zugrăveli interioare, reparaţii acoperiş terasă,termoizolarea clădirilor, înlocuirea instalaţiilor electrice, reparaţii pardoseli, sistem de încălzire, precum şi construirea unui pavilion de vară la exterior pentru activităţi în aer liber pentru fiecare grădiniţă. Deasemenea, pentru Grădiniţa Lumea Prichindeilor sunt prevăzute şi lucrări de consolidare a clădirii. Contractarea lucrărilor a fost organizată de către Ambasada SUA, iar constructorul declarat câştigător este SC Eddan Construct SRL din Câmpia Turzii.Cu această ocazie s-au discutat toate detaliile privind contractul de execuţie în vederea demarării lucrărilor, durata contractată pentru aceste lucrări fiind de 210 zile. Valoarea lucrărilor este de 321.000 de dolari pentru ambele grădiniţe.

 

Biroul de presă al primăriei Câmpia Turzii a menţionat că s-a aprobat finanţarea pentru executarea unor lucrări de reabilitare a Grădiniţei Armonia din localitate, urmând să se demareze procedura de contractare a execuţiei lucrărilor.

 

După stabilirea tuturor detaliilor, reprezentanţii SUA şi partea română au vizitat Sala de Sport a Liceului Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii, fiind propusă reabilitarea acesteia ca un proiect nou în vederea obţinerii finanţării în cadrul aceluiaşi program derulat de către Guvernul SUA.

 

Aceste proiecte au fost aprobate şi finanţate de către Comandamentul European a SUA prin Ambasada Statelor Unite ale Americii.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: