FB IMG 1605353523737

Sportivii Iosif Bândulă și Robert Lukacs de la AGM Ring Box Câmpia Turzii-CS Potaissa Turda, vor paticipa la Campionatul Național de Cadeți de la Arad!

Într-un moment în care sportul din Câmpia Turzii nu mai exista, se pare că mai sunt totuși oameni de sport care iși doresc să facă performanță, cu toate că întâmpina probleme de ordin sportiv dar si financiar. Astfel, antrenorii clubului AGM Ring Box Campia Turzii, Edmund Dandoczi si Daniel Dandoczi, i-au inscris pe sportivii Iosif Bândulă si Robet Lukacs la categoriile 59 kg respectiv 44,5 kg la Campionatul Național de Cadeți, care se va desfășura in perioada 2-6 decembrie la Arad.

„Sunt ferm convins că în acest an sportivul Iosif Bândula poate cucerii titlul național la categoria la care va concura, el fiind de altfel vicecampion național la cadeți, categoria 50 kg, la ultimul campionat național desfașurat. Anul trecut sportivul nostru a fost selecționat in lotul României, la categoria respectiva si urma să participe la Campionatul European de Box din Georgia, dar din păcate din cauza unor probleme de sănătate, acesta nu s-a mai prezentat la lot.

Cu toate ca pregătirea sportivilor nu o putem face cum ar trebui, din cauza situației actuale, am încercat sa le oferim celor doi sportivi condiții cât am putut noi de bune și sper sa obținem rezultatele așteptate la acest campionat.

Vreau să vă spun ca am reactivat vechiul club, CS Potaissa Turda, și astfel vom participa la campionatul național cu boxerii noștrii, avand o dublă legitimare, AGM Ring Box Câmpia Turzii-CS Potaissa Turda.

În final vreau să fac un apel către toți oamenii de afaceri din Câmpia Turzii si Turda, care pot si vreau să ne ajute financiar, deoarece după calculul făcut am avea nevoie de 4.000 de lei, sumă ce reprezintă transportul, cazarea, masa si testele Covid-19 pentru cei doi sportivi. Cei care doresc să ne ajute ne pot contacta la numărul de telefon 0755357500”, ne-a declarat antrenorul Daniel Dandoczi.

Comentarii

ULTIMELE articole: