Sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda s-au reunit în Septembrie!

thumbnail

Sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda s-au reunit în Septembrie, când a fost finalizată componența grupelor de antrenament și s-a stabilit programul pentru următoarea perioadă.

După o lungă vacanță plină de activități, sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda s-au întors în sălile de dans, pregătindu-se să uimească și în acest an cu performanțe cât mai mari.

Deși a fost vară, sportivii au ales să-și petreacă altfel vacanța, astfel pe perioada vacanței, au organizat antrenamente de întreținere și un cantonament de pregătire la Abrud, unde pe lăngă pregătirea tehnică și fizică, aceștia au organizat și alte activități: Educație Financiară, Arte, Jocuri, Miss și Mister. De asemenea, tot în cadrul cantonamentului, sportivii au realizat și un scurt metraj despre cum decurge o săptămână de cantonament pentru un sportiv, film care probabil va fi prezentat la un concurs de profil.

Tot cu această ocazie, sportivii au organizat și o campanie de ajutor umanitar pentru cei care au fost afectați de inundațiile din zonă.

Sportivii și-au reînceput activitatea

Din această toamnă se vor continua cursurile de:
–  DANS pentru începători, intermediari și avansați
–  DANS pentru ADULȚI
–  DANSUL MIRILOR
–  ATELIER DE TEATRU
–  BEFORE & AFTER SCHOOL

„Am început să participăm la evenimente și spectacole, care deși sunt mai puține ca în alți ani, ne bucurăm că există.

Am reînceput orele de dans cu miri, care pentru an, au dispărut complet, datorită pandemiei.

>Am organizat un atelier de teatru condus de d-na Doina Șoproni, care va continua și Școala din Vacanță – un program adaptat vacanței copiilor, în care s-au efectuat teme, excursii la Detașamentul de Pompieri Turda, Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii, Salina Equines.

Mulțumim pentru ajutorul acordat la deplasarea sportivilor în cantonament D-lui Primar Cristian Matei și D-lui  Alin Popoviciu. Mulțumim tuturor celor care au ajutat cu donații pentru sinistrații din zona Abrudului!

Mulțumim tuturor celor care pe parcursul acestei veri ne-au trecut pragul și au participat la activitățile noastre!”

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top