nello construct

SPOR DE TOXICITATE în premieră la Turda

Săptămâna aceasta Teatrul Național Aureliu Manea pregătește Spor de toxicitate, o nouă premieră care se va juca vineri 24 și sâmbătă 25 noiembrie de la ora 19.00. Regizorul Muriel Manea a spus câteva cuvinte despre spectacol: „Totul ține de perspectivele alternative.

Putem râde sau zâmbi la absurdul creat de perspectivele diferite în raport cu conceptul căsătoriei? Cred că da. Umorul poate salva omul în situații extreme. Spor de toxicitate se atribuie căsătoriilor? Sau doar aruncăm cu vorbe ca să mascăm iubirea? Vom vedea.”

Un triunghi amoros care are la bază o tranzacție neobișnuită: două femei se hotărăsc să încheie un contract de vânzare-cumpărare a admirabilului Andrei, un soț în valoare de 20.000 de ruble. Nimeni nu-l întreabă ce părere are despre asta, dar nimic nu pare să le oprească pe femei de la a încheia incredibilul contract.

Biletele la spectacole pot fi achiziționate atât de la agenția de bilete din Piața Republicii nr.15 cât și din aplicația TNAMT sau de pe site-ul instituției www.tnamt.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: