marian morar
m install
nello construct

Spectacol pirotehnic ANULAT la Turda! Nu s-au primit avizele necesare!

zamblau eugen

Primăria Turda a făcut un anunț de ultim moment: focul de artificii nu va mai avea loc! Nu s-au primit avizele necesare!

În cursul zilei de marți, Primăria Turda a anunțat că în noaptea dintre ani vor fi lansate focuri de artificii, de pe platoul din fața Primăriei și din Parcul Teilor, însă turdenii nu au voie să iasă din case, din cauza măsurilor care interzic deplasările după ora 23.00.

Citește și:

La Turda, vor fi artificii de Anul Nou! Dar… nu e voie să ieși din casă!

Inițial focul de artificii era programat la ora 23.50 context în care turdenii puteau să admire artificiile doar de la fereastră sau balcon pentru a nu risca o amendă dacă sunt prinși pe stradă după ora 23.00. Ulterior, municipalitatea s-a răzgândit și a schimbat ora spectacolului pirotehnic de la trecerea dintre ani care a fost programat la ora 22, însă acum evenimentul nu va mai avea loc!

Citește și:

Primăria Turda s-a răzgândit, focul de artificii va fi la ora 22!

Municipalitatea motivează că nu s-au primit avizele necesare astfel că focul de artificii a fost ANULAT!

Dragi turdeni,

Vă informăm că nu am primit avizele necesare pentru a lansa focurile de artificii mai devreme, respectiv la ora 22.00. Astfel, ne vedem nevoiți să ANULĂM spectacolul pirotehnic din acest an.

Ne-am dorit ca lumina artificiilor aprinse în noaptea anului nou să vă aducă puțină bucurie, atât dumneavoastră cât și copiilor, însă se pare că situația epidemiologică nu ne permite să găsim o soluție optimă.

Vă dorim tuturor un an nou plin de bucurii și vă dorim multă sănătate!”, este mesajul postat în urmă cu câteva minute de către oficialii Primăriei Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2