m install
nello construct

Spectacol omagiu Eminescu la Viișoara (FOTO-VIDEO)

floris

Ziua Culturii Naționale a fost marcată astăzi la Viișoara printr-un spectacol Eminescu, evenimentul având loc la Căminul Cultural din localitate.

Sala a fost plină, copiii de la Școala Gimnazială Viișoara venind în număr mare să participe la evenimentul omagial dedicat poetului național, Mihai Eminescu.

Ziua Culturii Naționale și împlinirea a 174 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu au fost marcate prin cântec, poezie, scenete de teatru și discursuri.

Au susținut un program artistic elevii de la Școala Gimnazială Viișoara dar și actorii Teatrului Național Aureliu Manea.

Activitatea a fost deschisă de primarul Ioan Roman care a evocat personalitatea marelui poet.

La Viișoara în vecinătatea primăriei este amplasat și bustul lui Eminescu în părculețul care a fost edificat în urmă cu câțiva ani.

A existat și o provocare în anii precedenți pentru elevii din comună. Cine recită „Luceafărul” integral primește 1.000 de lei din parte Consiliului Local și al Primăriei Viișoara. O elevă a reușit această performanță.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: