Spectacol caritabil, în beneficiul copiilor cu autism

foto_102015_spectacol-caritabil

Paula Seling, Grigore Leșe, Ramona Raus și Mara Prună vor fi prezenți la spectacolul caritabil ”Te iubesc”, care va avea loc la Cluj Napoca, în 17 octombrie, de la ora 19.00, în sala Auditorium Maximum a UBB.

 

Spectacolul este organizat de Asociația Autism Transilvania.

Accesul la spectacol se realizează pe bază de bilete (preț: 50 de lei), disponibile la Iulius Mall, online pe eventim.ro și în magazinele partenere. Studenții beneficiază de 30% reducere. Încasările vor fi folosite de AAT pentru dezvoltarea proiectului „Start de la educație la viață”, prin care 58 de copii cu tulburări din spectrul autist sunt susținuți să meargă la grădiniță sau școală în Cluj-Napoca.

Partenerii și sponsorii evenimentului, fără de care acesta nu ar fi fost posibil, sunt: Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Sala Polivalentă, Cluj Arena, PMA Invest, Hotel Granata, M M Show. Susținut cu drag de Vitrina Advertising. 

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe www.autismtransilvania.ro și pagina de facebook a asociației, www.facebook.com/AutismTransilvania.

Asociatia Autism Transilvania (AAT) este o organizație non-guvernamentală înființată în august 2006, la inițiativa unor părinți puternic motivați, care au copii cu afecțiuni din spectrul autist. Asociația oferă servicii de recuperare a copiilor prin intermediul terapiei cognitiv-comportamentale, logopediei, ergoterapiei, kinetoterapiei și interacțiunii prin muzică și mișcare – soluții individualizate pentru fiecare copil.

„Le mulțumim artiștilor Paula Seling, Grigore Leșe și Ramona Raus pentru că își pun talentul în slujba copiilor care suferă de tulburări din spectrul autist și s-au implicat atât de mult în organizarea acestui concert extraordinar. Spectacolul este mesajul transmis de copiii din asociația noastră pentru comunitatea clujeană, care sperăm să îi încurajeze și să îi susțină să se integreze cât mai ușor în sistemul educațional”, a declarat Milena Prună, președintele Asociației Autism Transilvania. 

Interesant este că la acest concert va urca pe scenă și o tânără diagnosticată cu sindromul Asperger, respectiv Mara Prună.

”Mara Prună are 14 ani şi a fost diagnosticată după naştere cu tulburări de autism. Fata şi-a găsit refugiul în muzică, cei mai buni prieteni ai ei devenind pianina şi partiturile, iar graţie talentului a fost admisă, cu o bursă de 32.000 de lire sterline pe an, la o şcoală de muzică de lângă Londra.

Diagnosticată după naştere cu tulburări de autism, Mara Prună şi-a găsit refugiul în muzică, iar pasiunea sa i-a adus zilele trecute o veste excelentă din Marea Britanie – a fost admisă, de anul viitor, cu o bursă completă, în valoare de 32.000 de lire sterline pe an, la The Purcell School for Young Musicians, de lângă Londra.”, era prezentarea pe care i-o făcea Mediafax, în primăvara acestui an.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top