Specialişti din mai multe instituţii s-au întrunit pentru a evalua “Planul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor”

nello construct

Planul judeţean de gestionare a deşeurilor pe următorii cinci ani a fost evaluat în aceste zile, într-o primă şedinţă a grupului de lucru desemnat în cadrul Consiliului Judeţean. În baza acestei documentaţii, autorităţile clujene vor putea solicita finanţări europene pentru diverse proiecte de deşeuri.

Specialişti ai Consiliului Judeţean, reprezentanţi ai Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului, ai Direcţiei Apelor Someş – Tisa, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai primăriilor din Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Dej şi Huedin s-au întrunit într-o primă şedinţă de lucru. De asemenea, PJDC va permite ca fiecare comunitate să utilizeze avantajele locale din regiune, de exemplu supracapacităţile de reciclare existente într-un anumit judeţ pentru ca toată regiunea să-şi atingă, astfel, scopurile.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: