marian morar
m install
nello construct

SONDAJ: Unde mâncăm cele mai bune paste în Turda? Intră și votează-ți locul preferat!

zamblau eugen

Ți s-a întâmplat să vii acasă după o zi lungă, să nu ai nimic de mâncare în frigider și să te gândești că cea mai rapidă variantă este să-ți gătești o porție de paste? Cred că tuturor ni s-a întâmplat acest scenariu.

Pastele sunt la îndemâna oricui, fiind în percepția noastră un preparat ușor și rapid care îți stăpânește foamea pentru o perioada mai lungă din zi.

Cu toate acestea, rețetele de paste nu sunt atât de ușoare pe cât am crede. E nevoie să cunoști ingredientele potrivite și să ai imaginație la combinația de gusturi, căci altfel, ai putea da greș foarte ușor.

Spre exemplu, pastele carbonara cred că ni se par tuturor foarte ușor de făcut și mulți dintre noi realizăm acest preparat cu șuncă sau bacon, smântână de gătit și cașcaval, dar este o rețetă foarte greșită.

Sigur, la gust sunt bune că nu prea are ce să fie rău în această combinație, dar gustul autentic de carbonara îl vei simți doar când vei găti aceste paste cu guanciale sau pancetta și cu percorino și parmezan, fără a adăuga smântână de gătit.

Ei bine, cam așa e și cu restul felurilor de paste. Trebuie să fim foarte atenți atunci când alegem ingredientele. Să fie ingrediente de calitate pentru a avea parte de un gust autentic.

Unde mâncăm cele mai bune paste în Turda?

Sigur, ceea ce am spus mai sus se aplică în cazul în care vreți să gătiți acasă, dar poate nu aveți chef și hotărâți să ieșiți în oraș.

În Turda avem multe restaurante care au în meniu și acest fel de mâncare, deci aveți la dispoziție o gamă largă de locații din care puteți alege, dar totuși, unde mâncăm cele mai bune paste în Turda?

Suntem și noi extrem de curioși, așa că vă lăsăm pe voi să decideți care restaurant din Turda prepară cele mai bune paste pe care le-ați mâncat în orașul nostru. Prin urmare, votați-vă locația preferată în sondajul de mai jos. Sondajul este deschis de azi de la ora 19.00 și până luni, 26 februarie 2024, ora 19.00.

This poll has ended (since 1 month).

Unde mâncăm cele mai bune paste din Turda?

Della Mami Pasta
30.36%
Shangri La
14.20%
Prințul Vânător
10.42%
Talora
6.50%
Xef Box
5.74%
Savarina
5.29%
Dream Coffee
3.78%
Veranda
3.63%
Pușca și Cureaua Lată
3.47%
Dana
2.72%
Sun Garden
2.42%
CSA/Delice
1.66%
Pizza Planet
1.66%
Potaissa
1.51%
Ole Caffe
1.51%
Rusalca
1.06%
Edy's
0.91%
Remo
0.91%
Salis
0.60%
Capricia Centrale
0.45%
Aurora
0.45%
Agora
0.45%
Expres
0.30%

Sondaj efectuat în perioada 24.02.2024 ora 19.00 - 26.02.2024 ora 19.00

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

10 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2