m install
nello construct

Sonaca dă startul liniei de producție pentru aeronave mici, la Moldovenești/Bădeni!

floris

Fabrica de lângă Cluj a grupului belgian Sonaca va produce de anul viitor o aeronavă de mici dimensiuni anunță zf.ro

 

Producătorul de componente pentru avioa­ne Sonaca Aerospace Transilvania, sub­sidiara locală a grupului belgian Sonaca, va înce­pe în iulie 2019 producţia aeronavei de mici di­mensiuni Sonaca 200, com­pania fiind în proces de extin­de­re a echipei de la fabrica sa din Moldoveneşti, judeţul Cluj.

Noua aeronavă cu două locuri, de 750 de kg, combină performanţele legate de zbor cu un cost eficient şi poate fi folosită atât de şcolile de pilotaj, cât şi de piloţi particulari. Preţul propus de producător este de 175.000 Euro”, mai scrie zf.ro 

Compania Sonaca deține mai multe fabrici în lume, în țări precum Belgia, Canada, China, iar acum și in România, totalizând un număr de 2400 de angajați, care realizează piese de avioane pentru Airbus, Boeing, Embraer, Dassault și Bombardier, atât pentru aviația civilă, cât și pentru cea militară.

Mai multe pe: http://www.zf.ro/auto/fabrica-de-langa-cluj-a-grupului-belgian-sonaca-va-produce-de-anul-viitor-o-aeronava-de-mici-dimensiuni-17134326

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: