m install
nello construct

Șomerii turdeni sunt învățați să devină manageri de proiect

floris

Persoanele aflate în șomaj din Turda vor beneficia gratuit de un curs pentru manageri de proiect.

Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă persoanele care nu sunt înregistrate în baza de date a CCOFM, că Asociaţia Smart Projects, colaborator al centrului, în perioada 28.02–03.03.2014 organizează cursuri gratuite de Manager Proiect.

Cursul este GRATUIT pentru şomerii din judeţul Cluj, acesta fiind acreditat de către Autoritatea Naţionala de Certificare, de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Principalele tematici abordate în cadrul cursului Manager Proiect fac referire la: identificarea corectă a unei situaţii defavorabile/probleme, care poate fi transformată într-un proiect fezabil; stabilirea corectă a scopului şi obiectivelor proiectului, pentru a le putea gestiona ulterior; elaborarea graficului de activități al proiectului şi corelarea acestuia cu resursele umane şi financiare alocate acestuia; Echipa de proiect – roluri si responsabilităţi; managementul financiar al proiectului etc.

Trainerii Asociaţiei Smart Proejcts vor utiliza studii de caz si exerciţii practice.

Cursul va avea loc în Cluj Napoca, Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 4, et.1, cam.122; Clădirea Sindicatului Învăţământului din spatele Teatrului National.

Înscrierile se pot face la Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă  Turda, str. Libertăţii nr. 2-4 / Persoană de contact: Nagyosi-Szabo Csilla.

Tel/fax: 0264-317164      Mobil: 0749-242012 

E-mail: ccofm@primariaturda.ro    

Web site: www.ccofm.primariaturda.ro    

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: