m install
petlinii
nello construct

Solaris Shopping Park(are)

floris

Deschis din luna noiembrie a anului trecut, centrul comercial Solaris Shopping Park, situat între municipiile Turda şi Câmpia Turzii, i-a decepţionat pe locuitorii celor două municipii. Atât de tare, încât lumea nu mai merge nici din curiozitate pe acolo. Parcarea imensă şi faptul că poţi număra pe degete clienţii care s-au „rătăcit” pe acolo, spun multe…

Imaginea dezolantă a realităţii contrastează în mod evident cu reclamele care au invadat publicaţiile locale sau panourile publicitare apărute peste noapte prin Turda. Şi e curios cum nimeni nu-şi dă seama de adevăratele deficienţe ale parcului comercial, preferând să investească sume apreciabile într-un mesaj publicitar care nu mai păcăleşte nici cel mai naiv cumpărător.

 

A devenit cert că clienţii din cele două localităţi aşteptau altceva. Preţurile mari (foarte mari, în unele cazuri), inexistenţa unei varietăţi de produse cât de cât apreciabile (mulţi au renunţat să mai meargă când au constatat că nu găsesc produse!), o farmacie care „încă” nu a primit medicamente, magazine cu produse dintr-o gamă foarte restrânsă, la care se poate adăuga şi deplasarea ce trebuie inclusă într-o vizită care apoi te lasă decepţionat, sunt doar câteva dintre problemele mult prea pomposului parc comercial denumit Solaris Shopping Park.

 

La afluenţa de public înregistrată, parcul comercial pare a avea zilele numărate… Eventual, poate fi folosit ca loc de parcare pentru tiruri, că spaţiu este suficient.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: