nello construct

Șoferul Ambulanței care a intrat pe ”pietonala” Turzii și a distrus fântâna șotron se va alege cu o plângere penală! Nu avea ce căuta acolo! (FOTO elocvente)

Șoferul Ambulanței care azi noapte s-a prăbușit pe zona pietonală a municipiului Turda, care este în lucru, ar putea fi acuzat de distrugere, iar reprezentanții firmei care execută lucrările susțin că vor depune o plângere în acest sens, mai ales că el nu avea ce să caute în acea zonă!

TurdaNews v-a prezentat informația dis de dimineață și am explicat că șoferul a intrat pe partea pietonală, nesocotind faptul că în zonă este un șantier în lucru, iar accesul auto este interzis.

Citește și: O ambulanță a căzut, aseară, într-o groapă din centrul pietonal în lucru!

Însă, între timp ne-am documentat și am aflat toate amănuntele. Practic, vina este exclusiv a conducătorului auto, care pe lângă faptul că a pătruns într-o zonă de șantier, unde accesul auto este interzis, a intrat și pe partea pietonală, în zona unde era realizată fântâna șotron, distrugând-o!

Au fost afectate: 27 de plăci dislocate, 2 proiectoare, hidroizolație, suporți distruși, țevi și diuze. În zona pietonală respectivă, unde a pătruns șoferul cu ambulanța, era construită o fântână arteziană de tip șotron, așa după cum se vede și în fotografii. Nu era o zonă pentru acces auto! Ce-i drept: nimeni nu s-a gândit că cineva ar putea pătrunde cu mașina acolo, neglijând interdicția accesului auto, dar și faptul că putea merge pe calea de rulare normală pentru autovehicule.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

53 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: