Șoferi depistați circulând cu viteze excesive pe autostrăzi (Video)

foto_032017_vitezomani-autostrada

În ultima săptămână, 48 de șoferi care circulau cu viteză excesivă, pe autostrăzile A1, A2 şi A3, au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 246 km/h, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva.

În perioada 6 – 10 septembrie  a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale care acționează pentru siguranța și fluența traficului rutier, pe autostrăzile A1, A2 și A3, au depistat 48 de șoferi care circulau cu viteze excesive.

Astfel, șoferii au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 246 km/h.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 9 septembrie a.c., pe segmentul Râmicu Vâlcea – Deva, când un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost depistat conducând o motocicletă, înspre Vâlcea, cu viteza de  246 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Dintre abaterile conducătorilor auto, o parte au fost filmate și înregistrate de aparatul radar în mișcare, montat pe o autospecială neinscripţionată. Oprirea șoferilor s-a efectuat de o autospecială inscripţionată.

Șoferii au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

sursă video: politiaromana.ro

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top