m install
nello construct

INCREDIBIL! Taximetristul vinovat trece la amenințări! ”Nu-mi puteți face nimic! N-am permis!” (ÎNREGISTRARE AUDIO!) – UPDATE

floris

Taximetristul care a fost filmat în această seară în timp ce trece, nestingherit, pe trecerea pentru pietoni din centrul Turzii, deși semaforul era pe ”roșu” pentru autovehicule, ne-a sunat la redacție pentru a ne amenința cu un proces, dar și pentru a amenința cititorul care ne-a transmis înregistrarea că ”nu mai are ce căuta în Turda”, iar pe redactorul TurdaNews l-a amenințat voalat: ”Aș vrea să ne întâlnim față în față”.

El spune că nimeni nu-i poate face nimic și că oricum nu are permis de conducere! Sunt declarațiile lui!

TurdaNews solicită organelor abilitate să se autosesizeze de urgență, pentru că este posibil să avem de-a face cu un iresponsabil care poate pune viețile multora în pericol!

Citește și:

Știrea Cititorului: Taximetrist turdean, trece pe ”roșu” la semafor! (VIDEO)

Taximetristul cu indicativul 271, cu autoturismul VW cu numărul de înmatriculare CJ 71 TTM, a fost filmat în această seară în momentul în care ignora cu bună știință (declară că ”pietonii erau în partea aialaltă”) culoarea roșie a semaforului care îi interzicea să pătrundă pe trecerea pentru pietoni, trecând printre pietonii care aveau ”verde” și care s-au angajat în traversarea regulamentară a străzii! ”Oricum, nimeni nu-mi poate face nimic! Nici nu am permis!”, a spus el, practic râzându-le în față organelor abilitate care nu ar trebui să permită astfel de incidente.

Vezi mai jos video și declarațiile taximetristului implicat:

 

UPDATE 30.10.2019:

Taximetristul la care face referire această știre ne-a sunat pe numărul redacției, menționând că își cere scuze pentru că s-a enervat. Îi acceptăm scuzele pentru că, în primul rând, puțini sunt aceia care știu să-și ceară scuze.

De asemenea, ne-a relatat că semnalizând ieșirea din parcare și fiind atent la ceea ce venea din spate, l-a observat pe conducătorul auto care a trecut pe lângă el că trece și a trecut și el, nedându-și seama că semaforul era pe roșu. A sesizat acest lucru abia când era pe trecerea pentru pietoni, cu viteză mică, iar pietonii i-au atras atenția.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: