m install
nello construct

Șocant! Medic oftalmolog fals la Câmpia Turzii?!

floris

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu a solicitat Corpului de Control al Ministerului Sănătății să verifice un medic care se pretinde oftalmolog și a efectuat operații la ochi, în condițiile în care nu ar avea vreo specializare în acest sens! Medicul respectiv are cabinet și la Câmpia Turzii!

 

Informația a fost publicată de siteul Ziar de Cluj, care a făcut trimitere la demersul deputatului clujean.

„În legătură cu situaţia consultaţiilor şi a intervenţiilor chirurgicale oftalmologice efectuate ilegal de către un medic la Spitalul CFR Cluj-Napoca vă rog să trimiteţi în regim de urgenţă Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii şi reprezentaţii Casei Naţionale de Asigurări pentru a verifica relaţia suspectă dintre o clinică privată şi secţia de Oftalmologie a Spitalului CFR Cluj-Napoca din ultimii 10 ani. Vă rog să verificaţi dacă, în ultimii 10 ani, doamna Crina Melania Nistor a consultat sau operat în mod ilegal pacienţi cu diferite afecţiuni ale ochiului, însuşindu-şi în mod fals titlul de medic specialist oftalmolog, până în luna octombrie a anului 2018 când a primit dreptul acesta. Vă rog să verificaţi dacă doamna doctor Nistor ar fi pretins că are calitatea de medic oftalmolog, până în luna octombrie 2018, în interacţiunile cu pacienţii, la Spitalul CFR sau la clinicile private deţinute de familia Nistor în Câmpia Turzii, Târgu Lăpuş sau Clinica Optinis”, punctează Ungureanu în sesizare. 

Afacerea familiei Nistor este una de tip ”căpușă”, pe lângă Spitalul CFR din Cluj-Napoca. Clinica lor (Optinis) este în apropierea acestui spital, iar pacienții sunt direcționați în funcție de interesele financiare.

„Doi pacienţi consultaţi de Crina Nistor la cabinetul din Câmpia-Turzii şi cel din Târgu Lăpuş, susţin că doamna doctor ar fi pretins în faţa pacienţilor că ar fi medic specialist oftalmolog cu mulţi ani înainte de a avea această calificare, ceea ce înseamnă că ea a practicat această meserie fără să fie calificată. Mai mult decât atât, nu este clar dacă doamna doctor ar fi practicat vreodată medicina de familie, prima specializare a doamnei doctor. Nu am găsit informaţii care să indice dacă şi unde a practicat Crina Nistor specialitatea medicină de familie”, a mai susţinut Emanuel Ungureanu.

Scandalul medicilor falși din România a debutat recent, după ce un italian a fost descoperit că practica medicina chirurgicală de înfrumusețare fără să aibă nicio pregătire de specialitate în acest sens! Ulterior, a mai fost depistată și o doctoriță care se pretindea medic ginecolog, deși nu avea studii de specialitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: