m install
nello construct

ȘOCANT: În loc să-și ceară scuze, jurnalistul Ovidiu Bucur îi face pe cititorii săi în toate felurile!

floris

În loc să-și ceară scuze, după ce a publicat o informație vehiculată pe Facebook, fără minima verificare, care a dus la pătarea onoarei unor profesori din Câmpia Turzii, jurnalistul Ovidiu Bucur a declanșat un atac demențial la adresa cititorilor săi, făcându-i în toate felurile!

Jurnalistul Ovidiu Bucur și-a atras oprobiul public după ce a prezentat o informație vehiculată pe rețeaua de socializare Facebook prin intermediul unui cont ”fake” (cont fals), în care câțiva profesori de la școala ”Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii erau acuzați că se îmbată în școală, că agresează copiii, iar unul dintre ei chiar face sex cu minorii de același sex!

Citește și: Caz grav în presa locală: un site a preluat informații denigratoare de pe Facebook, la adresa unui profesor, fără minima verificare!

Oamenii din Câmpia Turzii au reacționat vehement la adresa jurnalistului și a publicației Ziar 15 Minute, iar o parte dintre ei chiar s-au arătat dispuși să organizeze o acțiune de conștientizare a celor care își fac reclamă în această publicație, asociată cu haznaua presei locale.

În locul scuzelor pe care ar fi trebuit să le prezinte acelor cadre didactice a căror imagine a fost știrbită, fără minima verificare a informațiilor publicate, Ovidiu Bucur a preferat un atac demențial la adresa cititorilor, pe care-i consideră inferiori persoanei sale, făcându-i ”mârlani”, ”judecători cretini”, ”îndobitociți”, ”copii cărora încă le curg mucii”, ”șomeri care nu-și caută locuri de muncă”, ”Încuiați” sau ”opaci”.

”Din cauza unor evenimente petrecute la începutul acestei săptămâni, când cititorii mei, mânați de impulsuri de moment, de sentimentalisme sau, pe alocuri, de mârlănie, s-au apucat să arunce cu acuze, cu atacuri, cu injurii și cu cuvinte grele asupra mea, a ziarului meu și, în general, asupra muncii mele, pe care cu mândrie și onoare o practic de aproape șase ani de zile.

(…) Dacă AM PREZENTAT O AFIRMAȚIE FĂCUTĂ DE CINEVA, CU CITAT, CU GHILIMELE, AM FOST GĂSIT VINOVAT DE CĂTRE JUDECĂTORII CRETINI DE PE REȚELELE DE SOCIALIZARE DE FAPTUL CĂ NU AȘ CUNOAȘTE LIMBA ROMÂNĂ.

Oameni buni, voi vă dați seama că unii dintre voi au ajuns la un asemenea nivel de îndobitocire încât emit tot felul de teorii, pe care le consideră general valabile, chiar și când primesc argumente irefutabile care combat teoriile lor?

N-am crezut, sincer, că voi ajunge să mă simt atât de nasol, din cauza unor cititori de presă care nu-și înțeleg rolul și care, chiar dacă le expui argumente, motive, explicații LOGICE, o țin p-a lor, aidoma prostului din zicala celebră și n-am crezut că voi ajunge să fiu ”cenzurat” și criticat de copii de 14 ani cărora încă le curg mucii și de șomeri care nu-și caută locuri de muncă, dar comentează totul pe rețelele de socializare, întocmai ca precupețele din piață, tot așa cum n-am crezut că oameni cu școală și cu studii superioare pot fi atât de încuiați și de opaci încât să nu vadă realitatea dincolo de un subiect de presă prezentat de un ziar…”, a spus Ovidiu Bucur.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: