marian morar
m install
nello construct

ȘOC! Reacție AUR Cluj: ”Nu am desemnat încă niciun candidat pentru primăriile din județul Cluj”. Asta după ce l-au anunțat pe Nap, de la București…

zamblau eugen

În AUR pare să fie o degringoladă totală. Iar asta a ieșit în evidență după ce Adrian Nap, președintele PMP Turda, a fost la București pentru a fi anunțat candidat la Primărie din partea AUR, iar ulterior organizația locală AUR Turda s-a revoltat, susținând că nu are nevoie de ”traseiști” și că vor sprijini candidatura lui Dan Grigoriu.

Ca reacție la problemele interne din AUR Turda, conducerea județeană a partidului a emis un comunicat de presă, în care anunță: ”Nu am desemnat încă niciun candidat pentru primăriile din județul Cluj”. Asta după ce Adrian Nap a fost anunțat candidat la Primărie la Turda, iar Marian Morar la Câmpia Turzii!

Conducerea AUR Cluj a transmis că președintele AUR Turda și președintele PMP Turda, au fost convocați la un ”interviu”, în cursul acestei săptămâni.

”În această săptămână, am organizat o serie de interviuri cu membri ai partidului, dar și cu personalități din afara AUR, care doresc să reprezinte partidul nostru în alegerile locale așa cum au fost ele comasate. Atât domnul Dan Grigoriu cât și domnul Adi Nap au fost deja invitați la interviu în această săptămână.

Principiile AUR trebuie să UNEASCĂ nu să dezbine! În spirit democratic, tolerăm diversitatea de opinii și încurajăm dezbaterile constructive. Orice anunț prematur din partea unor persoane din organizația Turda este însă nul și neavenit.”, se menționează în comunicatul de presă.

Deși cele două grupări, cea a lui Dan Grigoriu din interiorul AUR Turda și cea a lui Adrian Nap din exteriorul AUR Turda, sunt evident într-o confruntare divergentă, conducerea AUR Cluj susține că e doar o ”dezbatere democratică de idei”.

”Nu există niciun scandal în AUR Turda, ci doar o dezbatere democratică de idei, firească într-un partid care pune accent pe implicarea activă a membrilor și pe meritocrație.”, a mai precizat conducerea AUR Cluj.

Probabil acesta este și motivul pentru care Adrian Nap ezită să se încrie în AUR, pentru că nu este sigur că va fi într-adevăr candidatul acestui partid pentru funcția de primar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

4 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2