marian morar
m install
nello construct

Șoc: Minora care a stat la baza condamnării lui Ovidiu Rusu susține că a fost forțată de șeful Poliției Câmpia Turzii să dea declarații false, că a întreținut relații sexuale!

zamblau eugen

Situație mai rar întâlnită în justiție. Mai ales dacă acesta ar fi adevărul! După condamnarea definitivă a turdeanului Ovidiu Rusu, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană minoră, aceasta a depus o plângere la Parchetul General, în care îl acuză pe comandantul Poliției Câmpia Turzii, Doru Costin Vulpescu, că ar fi obligat-o să declare mincinos, pentru a-l putea ”agăța” pe cel care în cele din urmă a fost condamnat definitiv.

”Răsturnare de situație în cazul turdeanului Ovidiu Rusu, condamnat la 4 ani și o lună de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor și instigare la furt. Presupusa victimă, Natalia M., a formulat un denunț la Parchetul General împotriva comisarului Doru Costin Vulpescu, șeful Poliţiei Municipiului Câmpia Turzii. Tânăra în vârstă de 16 ani susține că mama ei și polițistul au determinat-o să dea declarații false împotriva lui Ovidiu Rusu deși, în realitate, aceasta nu ar fi întreținut niciodată relații sexuale cu bărbatul.”, a publicat Gazeta de Cluj.

Citește și: Ovidiu Rusu ”Ovidică” a rămas cu condamnarea la închisoare pentru act sexual cu o minoră!

Comandantul Poliției Câmpia Turzii este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, instigare la represiune nedreaptă în modalitatea participației improprii, inducerea în eroare a organelor judiciare în forma instigării și abuz în serviciu. Conform plângerii, acesta ar fi colaborat cu mama fetei pentru a-i ”fabrica” dosarul lui Ovidiu Rusu.

„Nu înțeleg cum s-a ajuns la a lua o astfel de amploare un dosar penal, subsemnata neavând vreun contact sexual sau intim cu acest Rusu Ovidiu Călin. Cunosc însă faptul că lui Rusu Ovidiu Călin i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor, subsemnata fiind presată de către mama mea și unchiul meu Fodor Levente să declar împrejurări care nu s-au petrecut în realitate. Toate acestea cu concursul numitului Doru Costin Vulpescu, despre care am auzit că voia cu orice preț să se răzbune pe Rusu Ovidiu Călin, în sensul de a-i monta un dosar penal pentru a se răzbuna pe acesta.”, se arată în denunțul formulat de tânără, conform sursei citate.

Acuzațiile la adresa comandantului Poliției Câmpia Turzii sunt extrem de grave.

„Acest Doru Costin Vulpescu ținea legătura telefonic cu mama mea, de fiecare dată când eu mă împotriveam să dau declarație sau nu eram de acord cu mama și unchiul meu.

Este adevărat că am declarat, dar în mod neadevărat, atât la poliție cât și în fața instanței de fond, că aș fi avut raport sexual cu Rusu Ovidiu C, dar numai pe fondul unei presiuni continue de aproape 2 ani, atât din partea mamei și a unchiului, cât și din partea lui Vulpescu, astfel că tot timpul mi-a fost frică mereu să mă impun.

Cunosc faptul că șeful de poliție – Vulpescu – are o problemă cu Rusu Ovidiu Călin și a amenințat că, indiferent cum ar fi, acesta se „va duce la închisoare”, precum și faptul că îi va face mai multe dosare penale. De fapt, nu sunt singura căreia acest polițist i-a spus că „dacă nu se declară așa…” îi va face dosar penal.”, a arătat tânăra în denunțul înregistrat la Parchetul General.

Ceri de la Gazeta de Cluj susțin că au încercat să ia legătura cu Doru Vulpescu, însă acesta nu a putut fi contactat pentru a-și prezenta puntul de vedere. Dacă un astfel de punct de vedere va apare sau ne va fi transmis la redacție, o să-l publicăm.

Citește și: IPJ Cluj vine cu precizări în cazul șefului Poliției Câmpia Turzii, care ar fi obligat o minoră să dea declarații false despre Ovidiu Rusu!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2