nello construct

Situație de râsul curcilor la Salina Turda: Directorul Vasile Tot are interzis să intre în birou! (VIDEO/FOTO)

Directorul societății care administrează Salina Turda, Vasile Tot, a fost împiedicat azi să intre în biroul său, de către agenții firmei de pază, care susțin că au primit ordin să părăsească protejarea perimetrului obiectivului Salina, care era prevăzut în contract, pentru a-i interzice directorului să intre în birou!

”Ne pierdem locul de muncă, ne dă afară!”, au motivat agenții de pază ai firmei WDP Team Security încrâncenarea cu care se opun accesului directorului Vasile Tot în biroul său, stând nemișcați în fața ușii acestuia.

Reprezentanții societății au prezentat o notificare din partea Consiliului de Administrație, condus de Corina Făgădar, în baza căreia agenții firmei de pază erau însărcinați să intrezică accesul în unitate al ”fostului director general Vasile Tot”, schimbat abuziv de noul Consiliu de Administrație, care își desfășoară activitatea după grave nereguli produse prin numirea reprezentanților săi, dovedite la momentul respectiv, datorită încrâncenării cu care alianța ACL PNL-PDL a vrut să pună mâna pe conturile Salinei, chiar în campania electorală.

Citește și: Noile Consilii de Administraţie de la Salina Turda şi Domeniul Public Turda, au fost numite FĂRĂ respectarea legii! Vezi DOVADA încălcării crase a legislaţiei!

Practic, imediat după ce au primit o sentință (nedefinitivă!) din partea instanței comerciale, de înscriere în Registrul Comerțului (care nu ceritifică legalitatea numirii prin respectarea OUG 109/20011!), noul Consiliu de Administrație ”a constatat” încetarea mandatului directorului Vasile Tot, pe motiv că acesta avea mandat până ”la desemnarea membrilor Consiliului de Administrație, conform OUG 109/2011”.

Însă, această numire, respectiv ”conform OUG 109/2011”, încă nu s-a realizat, hotărârile Consiliului Local care stau la baza acestui demers fiind atacate în contencios de Prefectura Cluj, tocmai pe motiv de nelegalitate (adică, nerespectarea OUG 109/2001!), iar instanța încă nu s-a pronunțat pe tema legalității sau nelegalității numirii Consiliului de Administrație în baza acestei ordonanțe!

Obiectivul imediat al noului Consiliu de Administrație, sprijinit de alianța ACL PNL-PDL, era accesul la conturile Salinei Turda. ori, acest lucru nu se putea realiza atâta timp cât Vasile Tot era director și avea drept de semnătură pe documente. Așa că noul CA a pus-o pe casiera societății pe funcția de ”director general interimar”, tocmai în campania electorală, pentru ca, prin intermediul ei, să aibă acces la conturile societății.

Citește și: Situație de tot râsul la Salina Turda: PDL-PNL a pus casiera pe funcția de director!

În această ”luptă” s-a implicat și primarul Tudor Ștefănie, deși instituția pe care o conduce nu are atribuții în gestionarea activității sau a situației de la Salina Turda. 

Citește și: Primarul Ștefănie implică instituția în războiul politic al PNL-PDL, pentru acapararea conducerii societății Turda Salina Durgău! Însă… dezinformează pe cale oficială! Vezi dovada!

Încrâncenarea cu care se dorește acapararea conturilor societății, taman în campania electorală, dovedește în mod clar intențiile noii conduceri, care a trecut la amenințări directe la adresa celor care nu se conformează și continuă să spună adevărul despre neregulile și modul în care reprezentanții alianței ACL PNL-PDL au declanșat acțiunea abuzivă de control asupra conturilor societății.

Astfel, un membru al CA-ului, fostul securist Axente Husar, a amenințat/șantajat direct TurdaNews cu ”dezvăluirea unor informații”, care nu sunt nici compromițătoare, dar nici ilegale, așa cum sunt acțiunile celor care își doresc controlul Salinei cu atâta înverșunare. Însă, TurdaNews a mers pe principiul ”mai bine să ne fie frică, decât rușine” și continuă să scrie despre neregulile pe care le constată, în ciuda amenințărilor de tot felul, care merg până la avertizări de genul ”las că-ți închidem noi ziarul, după ce câștigă ACL-ul și Iohannis”.

Citește și: Fostul securist Axente Husar, membru în CA al Salinei, amenință presa! Vezi cine a fost Axente Husar!

Amenințările au devenit atât de grave, încât un jurnalist și-a retras un articol care îl ”supăra” pe primarul Tudor Ștefănie, de pe propiul site. Astfel, conform unor surse confidențiale, el a primit asigurarea că va fi sprijinit masiv cu bani de la Primăria Turda și de la Salină, deși sirte-ul pe care-l conduce are audiență 0, conform Google Analytics.

Citește și: Caz grav în presa locală: Site-ul condus de Ovidiu Bucur A ȘTERS un articol care l-a supărat pe primarul Tudor Ștefănie! Cenzură la Turda!

Pe lângă accesul la conturile societății care administrează Salina Turda și care în acest an a avut încasări record (la 31.08.2014, numărul turisștilor a depășit numărul turiștilor înregistrați în cel mai bun an de la deschiderea Salinei!), directorul Vasile Tot spune că miza bătăliei este retragerea unor acțiuni făcute în instanță de conducerea societății, reprezentată de el, care vizează tocmai lămurirea situației din punct de vedere juridic. Astfel, conform spuselor lui Vasile Tot, noul director fie va renunța la procese, fie nu va asigura o reprezentare serioasă, tocmai pentru a fi pierdute și astfel noua conducere abuzivă să-și justifice acapararea Salinei.

Vezi mai jos docuemntul în baza căruia directorul Salinei, Vasile Tot, nu a mai avut acces în propriul birou:

Vezi imaginile desprinse parcă dintr-un film de comedie, în care agenții de pază s-au postat în fața ușii directorului general, pentru a-i interzice accesul în birou:

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: