m install
nello construct

Situația în județ, azi: 1098 în izolare la domiciliu, 195 în carantină UPDATE: 5 cazuri noi!

floris

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a transmis o situație la nivelul județului, în ceea ce privește situația pe ”frontul” luptei împotriva noului coronavirus.

”117 teste realizate din CJ, BN, MM, SM. 1098 persoane în izolare la domiciliu, 195 în carantină. Ieri au fost montate 3 corturi de triaj la spitalele din Turda, Gherla și Dej. Începând de ieri funcționează dispeceratul Covid 19, nr. tel. 0364.430.030, cu 7 linii telefonice, între orele 07-23, pentru toți cetățenii din județul Cluj. În acest moment e unicul de acest fel din Romania”, a informat prefectul Mircea Abrudean, în această dimineață.

Până acum, la nivelul județului Cluj există înregistrate 4 cazuri de infecție cu coronavirus.

UPDATE:

„Raportarea noilor cazuri confirmate cu noul coronavirus (COVID-19) se va face, de astăzi, într-un buletin de presă pentru ora 13.00, cu o singură raportare/ zi a cazurilor, cu evidențierea numărului total persoane confirmate, număr persoanele vindecate, distribuția pe vârstă și sex, număr persoane în carantină, număr persoane în izolare la domiciliu, numărul testelor realizate, starea de sănătate a pacienților, număr telefoane la TelVerde, număr telefoane la 112.

Celelalte informări de presă vor fi difuzate în același regim, pe parcursul zilei, în funcție de evenimente”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

În aceste condiții, nu este exclus ca la amiază să apară confirmate noi cazuri la Cluj, având în vedere că prefectul a menționat 117 teste realizate, știindu-se că de regulă se fac 120 (însă nu are voie să comunice cazurile pozitive).

UPDATE 2:

Prefectul a anunțat că sunt 5 cazuri pozitive, depistate în ultimele 24 de ore, care vor fi anunțate în comunicatul GCS, de la ora 13.00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: