Sistem de management integrat al deşeurilor, la Mihai Viteazu

nello construct

Începând cu data de 01.12.2008, Consiliul Local al comunei Mihail Viteazu, în parteneriat cu Consiliul Local al comunei Călăraşi, Consiliul Local al comunei Moldoveneşti, Consiliul Local al comunei Iara şi Consiliul Local al comunei Băişoara, a demarat implementarea proiectului „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor contaminate în microregiunea Mihail Viteazu, incluzând staţie de sortare şi transfer al deşeurilor menajere nepericuloase valorificabile colectate selectiv şi racorduri la utilităţi”.

Proiectul a obţinut finanţare în cadrul Programului PHARE 2006 Coeziune Economică şi Socială „Schema de investiţii pentru sprijinirea iniţiativelor sectorului public în sectoarele prioritare de mediu” . Proiectul se va derula pe o perioadă de 12 luni, iar valoarea totală a proiectului este: 881.836,23 Euro fără TVA.

 

Proiectul va ajuta la creşterea calităţii vieţii şi facilitarea dezvoltarii economice în microregiunea Mihai Viteazu, judeţul Cluj.

 

Activităţile principale care se vor derula în cadrul proiectului sunt legate de activităţi pregătitoare în vederea implementării proiectului de investiţii, achiziţii de bunuri, servicii şi lucrări, instruirea specifică a personalului proiectului, realizarea proiectului tehnic pornind de la soluţiile descrise în studiul de fezabilitate, lucrări de amenajare şi construcţie conform soluţiilor din studiul de fezabilitate, instruirea personalului de operare şi exploatare, promovarea proiectului şi educarea cetăţenilor, auditul, monitorizarea şi evaluarea Grupurile ţintă cărora li se adresează proiectul sunt locuitorii, instituţiile publice, societăţile comerciale din microregiunea Mihai Viteazu, precum şi personalul ce va instruit în operarea sistemului şi personalul ce va fi instruit în managementul de proiect.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: