m install
nello construct

Sindicatul Europol, trage un semnal de alarmă: “Condiții precare de muncă la unele posturi de poliție!”. Inclusiv în județul Cluj!

floris

În ultima perioadă, circulă pe majoritatea platformelor de social media diverse videoclipuri cu starea degradată și degradantă a posturilor de poliție rurale din județul Cluj.

Fie că vorbim despre postul de poliție din Fizeșul Gherlii, fie despre cel din Baciu, unde pe lângă faptul că structura clădirii este considerabil afectată, încălzirea se face prin metode demne de secolul XIX. Geamuri de lemn, toalete în exterior, lipsa branșării la rețeaua de apă sau gaz, totul face parte dintr-un peisaj abominabil.

Nemulțumirile polițiștilor nu se opresc aici.

Uniformele primite în 2023 (în tranșe) sunt de o calitate extrem de slabă, mulți dintre ei întrebându-se ce rămâne de făcut atunci când echipamentul se descoase sau se rupe și de la simpla lor spălare.

Unii dintre ei au început deja să le peticească și să caute soluții inventive pentru repararea lor, deși valoarea lor este de peste 7460 de lei/angajat MAI.

În același context, la nivel județean, ar urma să se scoată zeci de noi posturi pentru structurile existente.

În cadrul unei discuții în exclusivitate pentru TurdaNews, președintele Europol din Cluj, Andrei Bruchental, ne-a transmis următoarele:

”Sindicatul Polițiștilor Europeni – Europol trage un semnal de alarmă în legătură cu condițiile precare de muncă la unele posturi de poliție de pe raza județului Cluj. Geamuri învechite de aproximativ 30 de ani, WC-uri situate în exteriorul clădirilor, și necesitatea de renovare imediată în interiorul și exteriorul unor posturi de poliție reprezintă realitatea cu care se confruntă acești profesioniști.

De asemenea, se atrage atenția asupra unei situații alarmante în care unele posturi de poliție necesită urgent racordarea la rețeaua de apă, canalizare și gaz. Este deosebit de îngrijorător faptul că aceste rețele sunt disponibile la doar câțiva metri distanță de clădirile respective.

Sindicatul subliniază importanța asigurării unui mediu de lucru adecvat pentru a garanta un serviciu polițienesc de calitate. Apelăm la sprijinul reprezentanților din conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj pentru remedierea acestor deficiențe și îmbunătățirea condițiilor de muncă ale polițiștilor, contribuind astfel la eficiența și bunăstarea întregii comunități! Viitorul ne aparține!”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: