m install
nello construct

Simona Halep și Andrei Pavel vor juca împotriva cuplului Andre Agassi și Steffi Graf, la Sports Festival 2024, de la Cluj-Napoca!

floris

După ce într-un articol precedent vă informam că pe data de 15 iunie 2024 de la orele 18.00, la Cluj-Napoca, iubitorii tenisului vor avea ocazia să îi vadă într-un meci demonstrativ pe faimoșii jucători de tenis de câmp, Andre Agassi și Steffi Graf, acum va putem oferi și numele celorlalți doi tenismeni cu care se vor confrunta aceștia pe teren.

Astfel, cuplul Agassi și Graf va juca în fața publicului din BT Arena din Cluj-Napoca împotriva echipei formate din Simona Halep și Andrei Pavel.

”E greu să ne exprimăm pe deplin bucuria de a o avea pe Simona Halep din nou, pe teren, la un demonstrativ din cadrul Sports Festival. Simona este foarte iubită în România şi abia aşteptăm să o vedem din nou. Ea este un model pentru mulţi fani şi sportivi tineri, o inspiraţie prin determinare şi dedicare, iar modestia ei adaugă o notă de simpatie şi respect în comunitatea tenisului mondial. Pentru noi, este şi o prietenă apropiată, aşa că suntem alături de ea în momentele bune, dar şi în cele grele. Un lucru cred că e sigur: ne e dor tuturor de Simona în teren şi ne bucurăm că la Sports Festival putem să celebrăm pasiunea şi dedicarea ei pentru tenis”, a declarat Patrick Ciorcilă, business development şi co-fondator Sports Festival.

Meciul demonstrativ este inclus în cadrul celui mai mare eveniment multi sport din România, ”Sports Festival 2024”, ediția a cincea, care se va desfășura în perioada 13-16 iunie la Cluj-Napoca.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: