Siena Vușcan a filmat pentru finala ”Românii au talent” în Cheile Turzii! (VIDEO) UPDATE: A fost la un pas de Marele Premiu!

Siena Vușcan, finalista de la ”Românii au talent” de pe Pro TV, a cărei mamă este turdeancă, a evoluat în această seară reușind să impresioneze din nou. Filmarea Sienei s-a realizat în Cheile Turzii.

Născută în SUA, a crescut apoi în România și în China, unde locuiește și acum. Siena a evoluat cu un costum tradițional chinezesc și a interpretat, din nou, un cântec în chineză.

Siena Vușcan le-a prezentat și portretele pe care le-a făcut în creion pentru toți cei 4 membrii ai juriului.

”Mă bucur că ai ales să filmezi la Cheile Turzii. Acolo mergeam și eu când eram mică, în excursie cu școala”, a spus Andra, care este originară din Câmpia Turzii și este cea care a trimis-o direct în finală pe Siena, apăsând butonul Golden Buzz.

UPDATE:

Siena Vușcan a câștigat locul 2 în finală, primind 20.000 de euro. Stabilirea câștigătorului, în persoana mecanicului auto Radu Palaniță (care a câștigat Marele Premiu de 120.000 de euro), a declanșat un val de critici pe rețelele de socializare, mulți considerând că nu a fost ”cel mai talentat” din acest concurs. El a cântat, în manieră proprie, hitul ”My Way”.

Vezi mai jos evoluția Sienei și părerile celor din juriu:

Cine este Siena Vușcan?

Siena Vușcan, micuța de doar 10 ani, este fiica turdencei Irina Sonia Vușcan, care este profesor universitar, la fel ca soțul ei Constantin Vușcan. Familia lor este stabilită de 5 ani în China, iar un cântec patriotic chinezesc i-a adus Golden Buzz-ul pentru micuța Siena Vușcan, care a impresionat juriul de la ”Românii au talent”.

”Părinții Sienei sunt din Cluj, dar locuiesc în Huangdao, China, de șase ani. Aceștia mărturisesc că vor să călătorească în mai multe țări, dar deocamdată stau în China pentru că Siena are o carieră muzicală acolo. Părinții sunt profesori universitari. Mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră de șase ani și un frate de un an.

Siena s-a născut în Statele Unite. La vârsta de cinci ani, Siena a ajuns în China cu părinții. Într-un an și jumătate, a învățat limba chineză. Vorbește foarte bine și engleza, iar acasă, în familie, vorbește doar în limba română.”, precizează Știrile Pro TV.

Când avea șapte ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente să cânte amândoi. Ulterior, a fost invitată la o altă emisiune din Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea cu o melodie în chineză. Atunci și-a dat seama că îi place să facă asta și a început să se pregătească. Cântă operă în limba chineză. Face lecții de canto de patru ori pe săptămână de un an. Merge la emisiuni în China și cântă, filmează și pentru reclame, joacă în seriale. Anul acesta a jucat în două filme artistice și un serial. Mama ei o încurajează tot timpul, repetă cu ea cântece și desenează amândouă.

Siena mai are o pasiune. Desenează de când se știe. Face expoziții la școală sau pentru prieteni. Face portrete și natură statică. Îi place să scrie și povești.

În viitor vrea să fie cântăreață de operă, pictoriță sau regizoare. Îi este dor de România, dar când este aici, i se face dor de China.

Comentarii

ULTIMELE articole: