m install
nello construct

Și Ploscoșul se mobilizează pentru refugiați

floris

În această perioadă toți cei care vor și pot ajuta se mobilizează exemplar pentru a veni în sprijinul refugiaților ucrainieni

O comunitate mică dar inimoasă urmează exemplul semenilor și se implică în campania umanitară. Este vorba despre oamenii din Ploscoș.

Aceștia mobilizați de preotul Emil Baranga sunt așteptați să doneze lenjerie de pat, alimente neperisabile sau chiar bani pentru a-i ajuta pe refugiații ucrainieni.

„Dragi enoriași, în aceste vremuri tulburi când cunoaștem cu toții problemele semenilor noștri vecini din Ucraina, un preot din zona Turzii a luat decizia de a găzdui un grup de persoane din Ucraina. Deoarece vor veni mai mulți decât s-a estimat inițial, acesta face un apel la noi, colegii preoți și enoriași pentru a ajuta și susține acest gest umanitar. Astfel, apelez la bunăvoința voastră pentru a ajuta cu perne, paturi, lenjerii și alimente ( cu termen de valabilitate mai îndelungat ). Pentru cei care doresc sa ajute, să mă contacteze in particular la nr de telefon 0729088783” transmite preotul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: