Și administrația locală a comunei Mihai Viteazu întinde o mână de ajutor sinistraților din Ocoliș

mv-ocolis

Oamenii cu suflet mare s-au mobilizat pentru a ajuta sinistrații din Ocoliș grav afectați de fenomenele meteo extreme din ultima perioadă.

Recent Compania de Apă Arieș s-a deplasat în localitatea Ocoliș cu cisterna de apă potabilă pentru a asigura acoperirea acestei nevoi esențiale și pentru a oferi un sprijin umanitar cetățenilor din localitate greu încercați de situația provocată de viiturile care le-au distrus casele și gospodăriile.

„În aceste momente de cumpană este nevoie ca fiecare dintre noi să fim solidari și să întindem o mână de ajutor semenilor noștri” transmit reprezentanții Companiei de Apă Arieș.
Reamintim că vremea s-a dezlănțuit în zonă, viituri puternice au măturat totul în cale, Râul Arieș a inundat case, terenuri, a distrus culturi și drumuri naționale, dar și munca de o viață a unor oameni.
Acum administrația locală a comunei Mihai Viteazu, cam 15 angajați în frunte cu viceprimarul Paul Olaru, au sărit întru ajutorarea familiilor greu încercate din Ocoliș.
Practic au intervenit cu un utilaj dar și cu diverse unelte pentru a îndepărta efectele fenomenelor extreme vizibile și astăzi. De asmenea s-a adunat și o sumă de bani pentru două familii aflate în dificultate.
Sursă foto/Ziarul 21.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top