Sfârșit de săptămână în siguranţă, alături de jandarmii clujeni

nello construct

În perioada 28-30 iulie, pentru buna desfășurare a evenimentelor care vor avea loc pe raza județului Cluj și pentru un climat de siguranță în cadrul comunității, jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj vor acționa pentru siguranța participanților și vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele care vor avea loc, dintre care menționăm: „Turul ciclist al Clujului și Trofeul Ardealul 2023”,  „Triatlon Cluj” , „Traversarea lacului Tarniţa”, mitingul aerian de pe Aerodromul din Dezmir, „Fiii Satului Gheorghieni”,  ,,Zafaiet pe Lună”.

Recomandăm participanților să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să evite conflictele de orice natură, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.

Și în acest sfârșit de săptămână, jandarmii montani clujeni din Muntele Băișorii, Gilău și Călățele- Fântânele sunt alături de turiști, pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

Vă recomandăm ca de fiecare dată când sunteți martori ai unor situaţii deosebite cum ar fi apariţia unor animale sălbatice, să sunați la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, să nu încercați să interveniți, să nu hrăniți animalele sălbatice şi să nu vă apropiați de ele pentru a le filma sau fotografia.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: