SESO la un nou pas greşit „acasă”

foto_042011_seso-tarlungeni

Echipa lui Marius Popescu s-a împiedicat astăzi de o echipă mică, Unirea Tărlungeni. A deranjat din nou, mai mult decât rezultatul, jocul slab al gazdelor. Liderul nu arată deloc bine pe propriul teren şi trăieşte doar prin prestaţiile din deplasare.

Nimeni nu s-ar fi gândit că echipa din Câmpia Turzii va avea vreo problemă cu un adversar ameninţat cu retrogradarea, dar se pare că toţi cei care vin în curtea liderului joacă cu mari ambiţii. Asta însă nu e o scuză pentru Sancira&co. Când primul şut pe spaţiul porţii vine în minutul 86 nu mai sunt multe de comentat.

Oaspeţii au dat dovadă de multă disciplină în defensivă, au blocat toate culoarele de pătrundere spre propria poartă şi prima situaţie de gol a apărut mai mult din întâmplare, în minutul 21, Mitrea şi Văscan trecând aproape de a relua o centrare de pe dreapta. În prima parte a mai fost un călcâi al lui Fertea(25) care a punctat doar la capitolul estetic, dar şi un  şut bun al lui Nicolae(32), scos în corner de Curileac.

Repriza secundă a debutat promiţător pentru gazde. Mitrea a şutat violent din lovitură liberă, dar „diagonala” sa a mers puţin alături de ţintă. A fost însă singura fază notabilă, ba mai mult, Curileac şi-a salvat echipa la şutul lui Marin(57), venit după un contraatac rapid al celor de la Unirea.

Când nimeni nu mai spera, Sancira(86) a prins un şut din afara careului, mingea a fost deviată de un fundaş şi s-a scurs în plasă. Poate victoria era nemeritată, aşa că s-a făcut 1-1 cu un minut înainte de final. Lovitură liberă de la mijlocul terenului, recentrare, toată apărarea gazdelor adormită şi, nemarcat pe linia careului mic, nou-intratul Oprea a dat lovitura.

Finalul l-a găsit pe patronul Gheorghe Irimieş pe gazon certându-şi fotbaliştii, iar pe echipa oaspete sărbătorind de parcă ar fi câştigat Liga Campionilor.

Marius Popescu a folosit echipa:

Curileac – Kelemen, Tarcea, Mitrea, Bucur – Grigoroşcuţă, Văscan, Chişu(63 Matiş), Vădana(70 Mărginean) – Sancira, Fertea

Rezultatele complete ale etapei şi clasamentul la zi le puteţi vedea AICI.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top