Seso bate la Braşov şi demonstrează că e cea mai bună în serie!

foto_042011_seso-brasov

Seso Câmpia Turzii a învins azi după-amiază la SCM Braşov, echipă clasată pe locul 3, cu 32 de puncte, braşovenii sperând că o victorie i-ar putea relansa în lupta pentru promovarea în eşalonul secund.

„Vom avea cel mai important meci al returului şi sper să învingem, ca să ne apropiem la cinci puncte de Seso. În tur am pierdut nemeritat la Câmpia Turzii şi trebuie să ne luăm revanşa la Braşov“, a declarat antrenorul braşovenilor, Dan Bona, înaintea acestui joc.

Ce s-a întâmplat în teren, însă, a fost departe de dorinţa braşovenilor. Asta pentru că elevii lui Marius Popescu au tratat jocul cu maximă seriozitate şi nu s-au mulţumit doar să demonstreze că au cea mai bună defensivă din serie, ci au reuşit să „spargă gheaţa” ratărilor din ofensivă, reuşind două goluri din acţiune, după ce în acest retur de campionat au punctat numai din penalty-uri.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 32, când Moţet a punctat cu un şut din careu, după o acţiune prelungită a oaspeţilor. În repriza secundă, Mitrea a trimis mingea în bară (’64), iar Moţet a reuşit „dubla” în minutul 74, însă brigada de arbitrii nu a validat golul, chiar dacă portarul braşovean a reţinut balonul dincolo de linia porţii. Totuşi, ceea ce trebuia să se întâmple, după desfăşurarea ostilităţilor din teren, s-a întâmplat în minutul 86, când Fertea a reuşit golul de 0-2, încheind socotelile cu o formaţie braşoveană care s-a recunoscut învinsă pe meritat.

Tehnicianul Marius Popescu a folosit echipa: Curileac – Kelemen, Mitrea, Tarcea, Siecoban – Chişu (’86 Matiş), Grigoroşcuţă (’88 Văidean), Văscan, Moţet (’84 Vădana) – Sancira Fertea.

Rezultatele complete ale etapei de azi şi clasamentul actualizat le puteţi viziona AICI.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top