m install
nello construct

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Turda a constatat alunecări de teren pe strada Agriculturii!

floris

În cursul zilei de azi, o comisie mixtă formată din reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a constatat existenţa unor alunecări de teren în zona străzii Agriculturii.

"Pe str.Agriculturii, in dreptul imobilelor cu numerele 35, 37,39 a fost reactivata o alunecare de teren pe o suprafata de 15 mp. De asemenea, sunt prezente crapaturi pronuntate pe o lungime de 10 m in lugul drumului DC 69 Turda Ploscos, pe o latime de 1,5 m.

In urma alunecarii a fost afectat drumul communal Turda – Ploscos pe o lungime de 20 ml, punand in pericol si instalatia de medie si joasa tensiune. In acelasi timp, limita alunecarii s-a apropiat, fiind  situata la o distanta de 8 m de imobilele de la nr. 35, 37, 39.

Mentionam ca exista expertiza tehnica si studiu geotehnic in zona, efectuate in anul 2000 si 2008, care impun necesitatea efectuarii unor lucrari urgente si solutiile tehnice necesare", se precizează în raportul de constatare al comisie respective.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: