Serviciu de înmatriculare a vehiculelor la Turda (Video)

abrudean matei

În curând, Turda va avea și un serviciu de înmatriculare a vehiculelor și eliberare a plăcuțelor de înmatriculare, după ce în anul 2019 a fost deschis serviciul de pașapoarte.

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă, unde au fost prezenți prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, și primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

Serviciul de înmatriculare și eliberarea a plăcuțelor de înmatriculare va fi deschis în aceeași clădire unde este și serviciul de pașapoarte (fosta Poștă). Serviciul, cel mai probabil, va fi deschis spre sfârșitul lunii noiembrie.

Conducerea serviciilor va încerca să organizeze programul de lucru, astfel încât să nu se intercaleze cu programul serviciului de la Câmpia Turzii, tocmai pentru a da posibilitatea oamenilor să aibă mai mult timp la dispoziție.

„Dacă avem deja serviciu de pașapoarte la Turda, încă din 2019, și am rămas datori cu serviciul de înmatriculări și permise. Am înființat deja un punct secundar de înmatriculare la Câmpia Turzii, în 22 septembrie. Intenționăm să facem lucrul acesta și la Turda. O prioritate pentru mine este descentralizarea acestor servicii pentru a nu aglomera excesiv sediile din Cluj Napoca.” a declarat prefectul Mircea Abrudean.

Deocamdată, pe partea de permise auto lucrurile rămân neschimbate, serviciul fiind disponibil doar la Cluj Napoca, cu programare online.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top