m install
nello construct

Serviciile primăriei pot fi accesate acum din confortul casei tale prin platforma online.primariaturda.ro!

floris

Primăria Turda a lansat portalul online.primariaturda.ro prin care cetățenii pot accesa serviciile primăriei din confortul casei.

Prin crearea unui cont pe noua platformă online a Primăriei Turda, locuitorii orașului nostru vor putea solicita certificatul fiscal, vor putea depunde declarațiile de impunere pentru imobil/mijloacele de transport sau își pot verifica sumele de plată.

De asemenea, prin secțiunea Biroul de Lucru, turdenii pot trimite solicitări către Compartimentul Autoritate de Autorizare pentru Serviciile de Transport Local, Direcția Tehnică, Serviciul Urbanism și Amenajare Teritorială.

Datorită acestei platforme, acum vă puteți programa la ghișeu sau puteți căuta și verifica stadiul documentelor depuse, iar dacă ați identificat probleme în oraș, le puteți sesiza pe harta interactivă, My Turda.

Din motive de siguranță, după crearea contului, cetățenii sunt nevoiți să depună cererea generată de sistem la Biroul Unic pentru verificarea datelor personale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: