marian morar
m install
nello construct

Servicii de pază și patrulare nonstop pe Autostrada Transilvania! Vezi despre ce e vorba!

zamblau eugen

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vrea servicii de pază și patrulare nonstop pe lotul Nușfalău-Suplacu de Barcău de pe Autostrada Transilvania.

Astfel, CNAIR a scos la licitație un acord-cadru pentru servicii de pază și patrulare nonstop, pe o perioadă de 2 ani, la valoarea de 1,8 milioane lei.

„A3 subsecțiunea Nușfalău – Suplacu de Barcău km 66 + 500 – km 80 + 054 și punct de sprijin NUSFALAU, KM 67+300 CALEA I. Asigurare pază patrimoniu prin patrulare și posturi fixe pe Autostradă: A3 subsecțiunea Nușfalău – Suplacu de Barcau km 66 + 500 – km 80 + 054, ACORD CADRU- 2 ANI. Valoarea estimata a acordului cadru: Valoarea maxima a acordului cadru este de 1.786.969,92lei fara TVA Valoarea minima a acordului cadru este de 1.306.921,92 lei fara TVA, Cantitatile minime si maxime ale acordurilor cadru si a contractelor subsecvente sunt conform Listelor de cantitati anexate la Caietul de sarcini” se arată în SEAP.

La data de 21 Septembrie 2023, a fost deschis traficul pe lotul Nuşfalău – Suplacu de Barcău, în lungime de 13,5 kilometri, iar cu această ocazie România a atins pragul de o mie de kilometri de autostradă.

Tronsonul a fost realizat de compania turcească Nurol, valoarea totală a investiţiei fiind de circa 500 milioane de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2