Serbare cu cadouri la Câmpia Turzii

nello construct

La Câmpia Turzii, 65 de copii de la centrul comunitar al FRCCF au colindat şi au spus poezii pentru Moş Crăciun în cadrul unei serbări. Prin urmare, au primit de la Moş cadouri conţinând dulciuri şi alimente pentru familiile lor, astfel încât să se bucure de un Crăciun cu masa plină.

Valoarea fiecărui pachet a fost de aproximativ 50 de lei şi distriburea lor a fost posibilă şi datorită Primăriei Câmpia Turzii, care a asigurat contravaloarea a 30 din cele 65 de pachete.

 

Din mila Guvernului…

 

Copii orfani şi vârstnicii fără adapost primesc de sărbători, prin intermediul unei Ordonanţe de Guvern, cadouri în valoare de 50 de lei. „Sunt 434 de copii înstituţionalizaţi, 278 de copii sunt la asistenţi maternali şi 534 vârstnici” a afirmat Nicoleta Brad, directorul Direcţiei Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Cluj. Ea a precizat că nu este vorba de cadouri sub formă dulciuri, ci fiecare pachet în parte este făcut după dorinţele celui care îl primeşte. „Am cumpărat de exemplu pijamale, prosoape pentru cei vârstnici. La copii câte un aparat electronic, un radio, ce şi-au dorit ei” a arătat Nicoleta Brad.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: