nello construct

Seniorii au intrare gratuită la Grădina Botanică din Cluj-Napoca, de 1 octombrie!

Pe 1 octombrie, Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca marchează „Ziua Internațională a Seniorilor” prin „Ziua Porților Deschise” pentru acești vizitatori! Pensionarii beneficiază de intrare gratuită (pe baza unui act doveditor).

”Cu ocazia acestui moment deosebit, vă invităm să ne însoțiți în tururi ghidate sub tema „Cultura se împletește cu Natura”. Vom explora împreună minunatele artefacte istorice și splendidele plante de toamnă din Grădina Botanică. Punctul de întâlnire pentru tururile din 1 octombrie este la intrarea în grădină, la orele 12:00 și 14:00. Ne vom bucura să vă avem alături!

De asemenea, programul de vizitare se schimbă: 9:00 – 19:00 pentru Grădina Botanică și 9:00 – 17:00 pentru Serele Mari.”, au anunțat oficialii Grădinii Botanice ”Alexandru Borza” din Cluj-Napoca.

În urmă cu câteva zile, cei de la Grădina Botanică au anunțat că îi așteaptă pe vizitatori cu peste 20 de specii exotice de fluturi, începând din 23.09.23, ora 10:00 și până în 08.10.23 ora 16:00, la o nouă ediție a expoziției de fluturi vii – ”Petale Zburătoare – Lepkék a levegőben”!

Citește și: Au ieșit fluturii în Grădina Botanică din Cluj-Napoca! Vezi până când poți vizita cele peste 20 de specii!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: