Senatorul de Turda va face parte din două comisii

nello construct

Alexandru Cordoş, proaspătul senator de Turda şi vicepreşedintele PSD Cluj a declarat într-o emisiune realizată la Radio Transilvania Turda că va fi componentul a două comisii parlamentare. Acesta a precizat că alături de ceilalţi 137 de senatori români s-a luptat pentru a accede în comisiile care sunt în concordanţă cu pregătirea sa.

 

“Colegii au votat şi a ieşit în fiecare comisie cel mai potrivit, după experienţa sa şi pregătirea pe care o are. Eu sunt secretarul comisiei pentru muncă, protecţie socială şi familie, fapt care îmi va facilita participarea la toate proiectele care au legătură cu domeniul amintit. Acest lucru nu este puţin, responsabilitatea şi implicarea va fi cu atât mai mare” spune senatorul Cordoş. Pe lângă această misiune demnitarul va face parte şi din comisia de “abuzuri, anticorupţie şi petiţii” care la nivelul ţării are o responsabilitate foarte mare. Cordoş, a accentuat atributul funcţiei de senator : controlul activităţii executivului dar şi emiterea legilor, un rol deosebit de important revenindu-i noii clase de politicieni.

 

De asemenea, politicianul a precizat că va pune în aplicare proiectele sale din campania electorală. Alexandru Cordoş îşi propune ca din postura de senator să elaboreze un pachet de legi pentru diminuarea efectelor crizei economice, regândirea sistemului de impozitare pentru cei cu venituri mici dar şi pentru crearea de noi locuri de muncă.

 

Pentru dezvoltarea turismului în zona Turda şi valea Arieşului a propus relansarea proiectului „Mocăniţa se întoarce”. Tot în sprijinul dezvoltării turistice a zonei, trebuie pus accent pe dezvoltarea infrastructurii din zonă Vladeasa, extinderea proiectului „ Salina”, cumulat cu valorificarea potenţialului de apa sărată de la băile Turda şi Cojocna, precum şi completarea acestui proiect cu realizarea unor unităţi de cazare. Toate având ca efect crearea de noi locuri de muncă!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: