m install
nello construct

Segmentul „abandonat” din Autostrada Transilvania are constructor

floris

Un tronson cu probleme din Autostrada Transilvania are în sfârșit constructor. CNAIR semnează contractul pentru lotul Biharia-Chiribiș.

Concret, CNAIR poate semna cu Precon (România) contractul pentru lotul Chiribiș -Biharia de pe A 3-Transilvania după ce Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) a respins, pe fond contestația pe care Strabag a depus-o pe 19 iunie.

Licitația de 877 milioane lei pentru lotul Chiribiș – Biharia cu o lungime de 28 km a fost lansată în august 2022, după ce în mai CNAIR reziliase contractul cu Selina. După rezilierea contractului, Selina a primit certificat negativ și a atacat decizia în instanță, notează Economedia.

Ofertele au fost depuse de constructori din România, Austria, Ungaria și Turcia. Durata contractului este de 24 de luni din care 6 luni proiectare și 18 execuție.

Pe Autostrada Transilvania, între Cluj-Napoca și Oradea, luna viitoare se estimează inaugurarea lotului Nurol (14 km, Nușfalău – Suplacu de Barcău), iar pe traseul Târgu Mureș – Turda, Strabag ar putea deschide înainte de termen lotul Chețani – Câmpia Turzii (16 km).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: