m install
nello construct

Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Fodorean, prins băut la volan?! (UPDATE)

floris

Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Fodorean, a fost oprit aseară în trafic, pe strada Laminoriștilor, de către un filtru de poliție de la Serviciul Poliției Rutiere Cluj. Întrucât exista suspiciunea că ar fi fost băut, polițiștii i-au solicitat să sufle în aparatul etilotest, însă Dorel Fodorean a refuzat!

El a fost dus de polițiști la Spitalul Câmpia Turzii, pentru a i se preleva probe de sânge, lucru pe care nu l-a refuzat. Conform informațiilor noastre, la fața locului ar fi ajuns și un important șef al Poliției Rutiere clujene, solicitat să fie prezent la prelevarea probelor biologice.

Incidentul s-a produs în jurul orei 22.00. Conform informațiilor noastre, Dorel Fodorean ar fi fost îmbrăcat în haine de polițist.

IPJ Cluj a confirmat incidentul, fără a preciza numele șefului Poliției Câmpia Turzii.

”La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat un conducător auto de 50 de ani, din Câmpia Turzii, în privința căruia exista suspiciunea că s-ar afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost depistat conducând un autoturism pe strada Laminoriștilor (DN15-E60) din Câmpia Turzii.

Bărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă din motive medicale a refuzat. Prin urmare, acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenței/inexistenței alcoolemiei în sânge.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.

Întrucât persoana în cauză are calitatea de polițist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia.”, a transmis IPJ Cluj.

Subiectul a ajuns și în presa națională. EVZ dă o declarație a unui șef din Cluj, care a explicat incidentul în urma căruia șeful Poliției Câmpia Turzii a fost oprit la filtrul organizat de polițiști, pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii.

„Era puțin amețit și de aceea polițiștii i-au cerut să suflet în etilotest dar el a refuzat. Așteptăm rezultatele medico legale iar în funcție de rezultat se vor lua măsurile legale, amendă și suspendarea permisului de conducere sau dosar penal, pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate”, a spus un oficial al IPJ Cluj, citat de EVZ.

Antena 3 a detaliat și mai mult incidentul.

”Pe o stradă din oraș a fost tras pe dreapta de un filtru al polițiștilor din Cluj Napoca veniți la Câmpia Turzii pentru a depista șoferii băuți la volan. În momentul în care agențîi au vrut să îl supună pe șeful poliției testării cu aparatul etilotest acesta a refuzat. Polițiștii l-au dus pe acesta la spitalul din Câmpia Turzii pentru a-i preleva probe de sânge.

Dacă testarea cu aparatul etilotest poate fi refuzată, prelevarea probelor biologice este obligatorie, în caz contrar cel care refuză se alege cu dosar penal. Comandantul poliției a acceptat să îi fie prelevate două probe de sânge la interval de o oră, însă rezultatul de la IML, acolo unde vor fi trimise aceste probe se vă afla abia în câteva zile sau chiar o săptămână.

Oricum incidentul nu a decurs așa cum se întâmplă de obicei, s-a creat puțin agitație printre polițiștii de aici, astfel că la spital atunci când i-au fost prelevate probele a venit chiar șeful biroului rutier de la Cluj pt a supraveghea întreaga operațiune. Deși martorii spun că polițistul mirosea a alcool doar rezultatul probelor biologice va stabili dacă acesta s-a urcat beat la volan sau nu”, a menționat Antena 3.

UPDATE:

Citește și:

Șeful Poliției Câmpia Turzii era băut la volan! Vezi ce alcoolemie avea! Au venit analizele!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: