m install
nello construct

Şeful Ocolului Silvic Turda, contabilul şef şi alţi trei pădurari au fost demişi! Tot personalul a fost sancţionat!

floris

Controlul Prefecturii Cluj şi al Direcţiei Silvice Cluj la Ocolul Silvic Turda s-a lăsat cu sancţiuni drastice: şeful Ocolului a fost destituit, la fel contabilul şef şi încă trei pădurari! Pe lângă aceştia, a primit sancţiuni tot personalul!

Conform celor constatate în urma controlului, abaterile de la Ocolul Silvic Turda s-ar întiinde pe durata a mai bine de 3 ani, perioadă în care s-au efectuat tăieri de material lemnos, ilegal, în valoare de circa 400.000 de lei. E vorba de circa 1600 mc de material lemnos şi marcări de arbori care nu există în evidenţele de exploatare.

Şeful Direcţiei Silvice Cluj, Traian Marchiş, a spus că s-a descoperit faptul că au "dispărut" 5 blocuri de avize de însoţire de marfă, iar acestea au ajuns la firme private din zonă, fiind vorba de transportul ilegal a circa 10.000 mc de material lemnos. Conform prefectului Gheorghe Vuşcan, judeţul Cluj se află pe locul 3 în ţară la tăieri ilegale de arbori.

S-au întocmit dosare penale în cauză, iar Direcţia Silvică Cluj îi va acţiona în instanţă pe cei responsabili, pentru recuperarea prejudiciului produs.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: