Șeful CNI spune că sala polivalentă de la Turda (Turda Arena) ar fi gata ”într-o lună, două”

nello construct

Sala polivalentă de la Turda e aproape gata, a anunțat șeful Companiei Naționale de Investiții, Adrian Cefalan, într-un interviu acordat presei sportive centrale.

”E aproape finalizată Turda, acum așteptăm ca Primăria să termine partea de branșamente și parcări și tot ce înseamnă amenajări interioare pentru a face recepția, probabil într-o lună, două.”, a spus șeful CNI, într-un interviu acordat pentru Prosport și publicat în 20 august 2023.

Sala polivalentă de la Turda face parte dintr-un pachet mai mare de investiții sportive, pe care CNI le-a realizat sau le are în desfășurare, fie că este vorba despre stadioane, bazine de înot sau săli polivalente.

Lucrările la noua sală au început în septembrie 2020, iar capacitatea sălii va fi de 3.320 de persoane, costurl totală ridicându-se la circa 23 de milioane de euro. Proiectul este unul modern, care a fost îmbunătățit pe parcurs, cu anumite detalii care să țină cont de faptul că de ea va beneficia echipa de handbal a Turzii. Astfel, la subsol va fi un bazin înot de relaxare și cameră tehnică, iar la demisol se vor regăsi vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, sală bazin de înot, sală de forță, spații tehnice, spații de depozitare, cameră de masaj, saună, cabinet și de fizioterapie, holuri, scări de acces.

La parter sunt prevăzute vestibul, garderobă, grupuri sanitare, holuri, scări de acces, lifturi, suprafață de joc, vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, cabinet medical, sală antidoping, terase exterioare, spații depozitare sub gradene. De asemenea, la etaj se vor regăsi gradene pentru public, holuri, lifturi, grupuri sanitare, săli VIP, conferințe de presă și protocol, bar, terase exterioare. Suprafața de joc este dimensionată pentru baschet, handbal, volei, dar va putea fi utilizată pentru desfășurarea și practicarea și a altor sporturi.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: