marian morar
m install
nello construct

Ședință de Consiliu Local la Câmpia Turzii, în 28 septembrie 2023 (vezi ordinea de zi)

zamblau eugen

DISPOZIȚIE Nr. 1121 din 22.09.2023 privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință ordinară

Primarul Municipiului Câmpia Turzii;
În conformitate cu prevederile art.133 și art.134 din O.U.G nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

Ținând seama de dispozițiile art.155 și art.196 alin.(1) lit.b) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

DISPUNE:

Art.1. Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de Joi, 28.09.2023 ora 13:00.

Art.2. Ședința va avea loc în sala Europa din cadrul Primariei Municipiului Câmpia Turzii, cu proiectul de ordine de zi anexat, care face parte integrantă din prezenta dispoziție, modalitatea de desfășurare a ședinței ordinare fiind cu participarea fizică a consilierilor locali.

Art.3. Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi vor fi puse la dispoziția consilierilor din Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii în format electronic, pe e-mail.

Art.4. Asupra proiectelor de hotărâri înscrise în proiectul ordinii de zi există posibilitatea formulării și depunerii de amendamente.

Art.5. Comunicarea prezentei dispoziții se face prin grija Serviciului Juridic.

Anexa la Dispoziția nr. 1121 din 22.09.2023

PROIECT ORDINE DE ZI

• 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de preț practicate de S.C. Domeniul Public Câmpia Turzii S.A. – în insolvență.
Prezintă: Inițiator – Primar Dorin Nicolae LOJIGAN
Raport de specialitate – Serviciul Investiții
Aviz – Comisia de specialitate nr. 1

• 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării temporare de către Municipiul Câmpia Turzii a dreptului de folosință gratuită pentru imobilul teren și clădire cu destinație de creșă/grădiniță din str. Petru Rareș, nr. 5, Câmpia Turzii, imobil care aparține Eparhiei Reformate din Ardeal.
Prezintă: Inițiator – Primar Dorin Nicolae LOJIGAN
Raport de specialitate – Serviciul Juridic
Aviz – Comisia de specialitate nr. 1

• 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea instituirii unui drept de uz și servitute cu titlu gratuit în favoarea societății Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Cluj-Napoca asupra unui teren aflat în proprietatea Municipiului Câmpia Turzii, în vederea executării lucrărilor de instalații electrice pentru racordarea la rețeaua electrică de interes public a proiectului ”Construire creșă mică, str. Nichita Stănescu, nr. 1C, Municipiul Câmpia Turzii, Jud. Cluj”.
Prezintă: Inițiator – Primar Dorin Nicolae LOJIGAN
Raport de specialitate – Serviciul Evidența și Gestiunea Patrimoniului
Aviz – Comisia de specialitate nr. 2

• 4. Proiect de hotărâre privind repartizarea locuinței din fondul locativ de stat din Municipiul Câmpia Turzii, situată în Municipiul Câmpia Turzii, str. Constructorilor, nr. 2, bl. R, ap. 63, județul Cluj.
Prezintă: Inițiator – Primar Dorin Nicolae LOJIGAN
Raport de specialitate – Serviciul Evidența și Gestiunea Patrimoniului
Aviz – Comisia de specialitate nr. 4

• 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de tip ”Școală după Școală” pentru elevii din învățământul primar din Municipiul Câmpia Turzii în anul școlar 2023-2024.
Prezintă: Inițiator – Primar Dorin Nicolae LOJIGAN
Raport de specialitate – Direcția de Asistență Socială
Aviz – Comisia de specialitate nr. 3

• 6. Proiect de hotărâre privind numirea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii ca membri în Consiliul de Administrație și ca membri ai Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.
Prezintă: Inițiator – Primar Dorin Nicolae LOJIGAN
Raport de specialitate – Serviciul Resurse Umane Salarizare
Aviz – Comisia de specialitate nr. 3

• Diverse.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2