nello construct

Sebastian Luca a pus România într-un album din Piacenza, Italia, dedicat în totalitate țării noastre!

De-a lungul timpului, forograful turdean, Sebastian Luca, ne-a demonstrat de multe ori că putem fi într-adevăr mândri de el, prin faptul că deseori, reușește să surprindă cele mai frumoase imagini, atât cu Turda sau împreurimile sale, cât și cu țara noastră.

Suntem deja obișnuiți ca Sebastian Luca să-și împărtășească munca pe rețelele de socializare, lăsându-ne astfel să fim și noi martori la povestea pe care ne-o expune prin fotografii.

De asemenea, fotograful nostru a avut numeroase expoziții, atât în România, cât și în străinătate, majoritatea fotografiilor fiind realizare în două dintre cele mai dragi locații ale fotografului, Turda și Broșteni.

În același timp, Sebastian Luca este și președintele Asociației Potaissa Art, asociație prin care a reușit,alături de voluntari, să clădească diferite proiecte interesante.

Fotografii italieni au venit în România

În luna Septembrie a anului 2023, prin prisma Asociației Potaissa Art, alături de Fase Luce, o asociație de fotografi din Italia au reușit să organizeze un atelier de fotografie în România.

Au ajuns și la Turda, unde italienii au fost extrem de încântați de salina noastră, reușind să surprindă, cu ajutorul obiectivului foto, diferite momente unice.

Citește tot aici: Asociația de fotografi italieni, Fase Luce, a ajuns și la Turda! Cum s-au simțit și ce au vizitat? (FOTO-VIDEO)

Primul album fotografic dedicat României la Piacenza.

Ca urmare a acestei colaborări, fotografiile realizate în România au ajuns în primul album fotografic din Italia, dedicat țării noastre.

Astfel, în data de 11 Noiembrie, Sebastian Luca va fi prezent la prezentarea noului număr al revistei Zero 5, un număr dedicat în întregime călătoriilor în România, Transilvania și Bucovina.

Iată că fotograful turdean a reușit, încă o dată, să pună atât numele orașului nostru, cât și numele țării pe harta internațională a fotografiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: