S-a vândut restaurantul şi braseria hotelului Potaissa

nello construct

Hotelul Potaissa va rămâne fără restaurantul de la etajul I şi fără braseria de la parter. Asta după ce consilierii turdeni au decis vânzarea celor două spaţii comerciale prin negociere directă. Iniţial, după procese în instanţă, Consiliul Local Turda a fost obligat să introducă cele două spaţii comerciale pe lista spaţiilor vândute în baza legii 550/2002, prin negociere directă cu foştii chiriaşi.

Braseria a fost vândută către SC Gospodina Central SRL, reprezentată de Reghina Chimiveş (care deţine şi cantina Electroceramica), la suma de 730.050 lei. Spaţiul cumpărat are o suprafaţă utilă de 146,46 mp (preţ vânzare: 1.300 euro/mp). Suma trebuie achitată până în 22 decembrie 2008.

Restaurantul de la etaj a fost vândut către SC Ellyanca Comimpex SRL, reprezentată de Ancuţa Elena, la suma de 1.275.240 lei. Suma de 980.800 va fi achitată în termen de 30 de zile calculate începând cu 17 decembrie 2008, iar restul de preţ va fi achitat în rate egale lunare, timp de 12 luni. Suprafaţa utilă a acestui spaţiu comercial este de 444,48 mp (preţ vânzare: 755 euro/mp).

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: