Se pregătește Partidul Turdenilor Liberi? Deja se vorbește…

partidul turdenilor liberi

Partidul Turdenilor Liberi ar putea fi lansat în această primăvară, cu intenția de a depune listă cu candidați la Consiliul Local Turda. Inițiatorul mișcării este Lucian Creța, unul dintre revoluționarii turdeni.

El a lansat două întrebări, din care se subînțelege intenția ca acest partid, nou format, să candideze la alegerile locale din acest an.

”PARTIDUL TURDENILOR LIBERI incepe un sondaj de OPINIE:

1. DORITI sa fiti reprezentati in CONSILIUL LOCAL TURDA de turdeni nepatati poate mai putin cunoscuti dar cinstiti si muncitori???  
2. ATI VOTA un PARTID NOU care sa va reprezinte mai bine interesele voastre ca cetateni in Consiliul Local Turda, nu interese de partid sau de grup???”, este mesajul pe care l-a lansat Lucian Creța pe rețeaua de socializare Facebook.

Inițiatorul mișcării a făcut și un grup pentru cei care ar fi interesați să adere la noul partid.

”CAUTAM SA DAM CETATENILOR TURDENI libertati INCA NECISTIGATE, SA REPREZENTAM CETATENII SI SA EXPUNEM PARERILE SI DOLEANTELE LOR LA NIVEL LOCAL FARA interesele unui TATUC. Depinde de TINE ce LOCOMOTIVA si ce vagon ALEGI pentru calatoria care-ti influenteaza ZI DE ZI EXISTENTA”, este prezentarea grupului Partidul Turdenilor Liberi, de pe Facebook (https://www.facebook.com/groups/614518065609171/).

În acest moment, grupul are peste 250 de membri.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top