Se modifică marcajul rutier pe strada 22 Decembrie din Turda!

nello construct

Primăria Turda anunță că vor fi refăcute marcajele pe strada 22 Decembrie din localitate după ce în spațiul public au apărut nemulțumiri cu privire la acestea.

În urma solicitărilor primite din partea operatorilor economici din Cartierul Industrial în ceea ce privesc reglementările de circulație rutieră de pe strada 22 Decembrie 1989, s-a ajuns la concluzia că se impun modificări ale marcajului rutier.

Aceste modificări vor facilita circulația camioanelor cu marfă în zonă.

„Revizuirea liniei de demarcație a sensurilor de circulație, cu întreruperea acesteia în dreptul depozitelor mari va crea o soluție practică și binevenită pentru intrarea și ieșirea camioanelor, contribuind astfel la fluidizarea traficului și la creșterea eficienței activităților economice din zonă.

Precizăm faptul că marcajele realizate sunt în concordanță cu prevederile normativelor aplicabile, dar există posibilitatea aplicării unor reglementări locale sub condiția asigurării unui trafic mai fluid” anunță Primăria Turda.

Trasarea străzii 22 Decembrie 1989, din punct de vedere rutier, a generat discuții aprinse pe rețelele sociale.

Oamenii au avut anumite nedumeriri, legate de linia continuă existentă dintr-un capăt în altul al străzii, care obligă transportatorii la și de la societățile comerciale din zonă să utilizeze obligatoriu unul dintre cele două sensuri giratorii de la capete, pentru a intra/ieși pe/de pe celălalt sens. Acum se pare că această problemă va fi remediată.

Citește și:

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

10 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: