nello construct

Se lucrează la modernizarea străzii Castanilor din Turda (VIDEO)

După strada Ștefan cel Mare, a venit rândul și străzii Castanilor să intre în modernizare, mai exact porțiune de la strada Avram Iancu până la intersecția cu strada Barbu Lăutaru.

Circulația a fost oprită începând de joi, 28 septembrie, pe termen nedefinit, până la finalizarea lucrărilor. Pentru a ajunge în cartierul Băi Sărate, participanții la trafic vor putea utiliza în continuarea ruta strada Libertății –strada Andrei Șaguna – strada Axente Sever, iar ca rută alternativă vor putea folosi  strada Avram Iancu – strada Barbu Lăutaru.

Potrivit administrației locale, în primă faza se frezează asfaltul vechi, urmând ca apoi să înceapă lucrările de modernizare a carosabilului.

Aceste lucrări se execută prin proiectul „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Teatrului Național Aureliu Manea, Turda” care prevede inclusiv modernizarea acestui tronson, transmit reprezentanții Primăriei Turda pe rețelele de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: