nello construct

Se lasă cu dosare penale după ”derby-ul Clujului” din Cupa României, pentru ”regimul materiilor explozive” și ”consumul ilicit de droguri”!

Jandarmeria Cluj a confirmat faptul că în urma unor evenimente care au avut loc aseară, la derby-ul Clujului din Cupa României la fotbal, dintre U Cluj și CFR Cluj, s-au constatat mai multe fapte de natură penală, dar și contravențională. Iar cercetările continuă pentru a se depista și alte fapte de acest gen!

”Referitor la folosirea unor materiale pirotehnice, anterior și pe timpul meciului de fotbal disputat, în data de 02.11.2023, pe stadionul Cluj Arena, între echipele de fotbal ASFC Universitatea Cluj – F.C. CFR 1907 Cluj, până în acest moment au fost constatate următoarele fapte antisociale:

– 5 fapte de natură penală dintre care 4 sunt prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive și o faptă de natură penală care este prevăzută de Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului si consumului ilicit de droguri;

– 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 200 lei, prevăzute și sancționate de Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.
Totodată, se fac verificări în continuare, pentru identificarea persoanelor care prin comportamentul lor au adus atingere unor norme de conviețuire socială, au introdus, folosit sau au permis folosirea de materiale pirotehnice în incinta arenei sportive.”, a transmis Jandarmeria Cluj.

Sursa foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: